TRAGEDIE! Părintele Remus Dobra a murit într-un accident cumplit petrecut marți seara pe autostrada A1

Preotul greco-catolic Remus Dobra din Dumbrăvița, județul Timiș, a murit într-un grav accident petrecut pe autostrada A1. Mașina lui s-a izbit violent de un TIR, iar bărbatul a fost aruncat din autoturism unde a și decedat.

Potrivit primelor informații oferite de IPJ Arad, preotul a acroșat o altă mașină din spatele unui TIR, după care a lovit parapetul lateral. În urma impactului puternic, bărbatul de 45 de ani a fost aruncat din mașină și a decedat.

Polițiștii și salvatorii au fost sesizați cu privire la accident și au intervenit de urgență la fața locului, dar a fost prea târziu. Medicii au fost nevoiți să constate decesul preotului.

„În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral.

Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Arad.

„Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștinţă, că în ziua de 27 septembrie 2022 – în mod fulgerător – a trecut la cele veșnice, fratele nostru în Cristos, Rvs. Pr. dr. Remus Dobra, fiind în vârstă de 45 de ani, paroh la Dumbrăviţa şi Giarmata”, se arată într-o postare pe Facebook a Episcopiei Greco-Catolică Lugoj.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat teribilul accident. Sursa: Antena 3