Durere fără margini. Maria, o polițistă din Iași, a decedat…A lăsat în urmă trei copii, cel mai mic având…

O polițistă din Iași a fost răpusă de cancer pulmonar. Maria a lăsat în urmă trei copii și un soț îndurerat, iar oamenii au transmis sute de mesaje de condoleanțe în mediul online.

Maria Huțanu, o polițistă din Iași, a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în urmă cu aproximativ doi ani.

Din păcate, femeia a pierdut lupta cu boala necruțătoare.

Vestea tragică a fost anunțată pe pagina de Facebook a Poliției din Iași. Maria a lăsat în urmă trei copii, cel mai mic având vârsta de 3 ani.

„Inspectoratul de Poliție Județean Iași deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegei noastre, agent șef de poliție din cadrul I.P.J Iași care, la data de 21 martie 2022, a trecut în neființă.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.”, au transmis reprezentanții IPJ Iași pe Facebook.

În mai 2020, medicii au diagnosticat-o pe Maria cu cancer pulmonar, iar tratamentul care o ținea în viață era unul extrem de scump. Polițista iubea această meserie, pe care și soțul ei o avea.

La un an după ce a fost diagnosticată cu cancer, colegii Mariei au spus povestea acesteia.

Polițiștii au sperat că vor strânge bani pentru tratament, din moment ce medicamentele erau atât de scumpe.

La momentul respectiv, femeia a vorbit despre diagnosticul care îi fusese pus cu un an în urmă.

Maria a lăsat în urmă trei copii, dintre care doi sunt adoptați. După ce medicii i-au spus că nu are șanse de a rămâne însărcinată, polițista și soțul ei i-au luat în ocrotire pe Elena (17 ani) și llie (16 ani) de la un centru de plasament. În 2017, femeia a rămas însărcinată și l-a adus pe lume pe Andrei Bogdan.