Horoscop zilnic, 29 septembrie 2022. Pestii trebuie sa invete din greseli

Ori de cate ori incepem sa abordam probleme nerezolvate si incepem sa exploram durerea nevindecata pe care o suprimam de ani de zile, lucrurile incep sa iasa la suprafata.

Berbec

Adevarul este ca esti crud. Dar oprirea oamenilor fara avertisment nu va va rezolva problemele. Inteleptii spun: continua conversatiile pe care le-ai evitat. Ofera-le inchiderea pe care o cautau. Cand aveti indoieli, puneti-va o intrebare buna: „Cum mi-ar placea sa fiu tratat daca as fi in locul lor in acest moment?” Sfat: in loc sa taiati fara avertisment, oferiti priza pe care ceilalti o cauta.

Taur

Exista o alta modalitate de a obtine ceea ce iti doresti, Taur, si nu necesita sa ridici mainile. Asadar, abordeaza-l pe celalalt in termeni de bunatate, vorbeste-i cu blandete, in timp ce ii dai ocazia sa-si exprime punctul de vedere. Ceva ne spune ca solutia pe care o cauti este la indemana!

Gemeni

Esti pe drumul cel bun. Da, munca ta da roade. Da, esti recunoscut pentru toate motivele potrivite. Ce nu vrei sa faci: agatati-va prea mult de „cum” si „de ce” sau aveti o cronologie fixa ​​in minte pentru cand doriti sa se manifeste ceva. Avand in vedere ca suntem in plin sezon retrograd, intarzierile si dificultatile sunt inevitabile. Adu-ti aminte ca toate acestea sunt pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare te va ajuta sa treci peste aceasta faza. Sfat: scapa de nevoia de a vedea rezultate instantanee.

Rac

Va reamintim: Universul nu v-a uitat, Raci. Pur si simplu se reconfigureaza pentru a putea sa va satisfaca nevoile si sa va implineasca dorintele. Asa ca nu va faceti griji prea mult despre ce, cum si de ce. Lasa lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui, stiind din interior ca totul se intampla pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Ceva ne spune ca in cateva saptamani te vei trezi intr-o cronologie complet noua. Sfat: Lasa lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui.

Leu

E bine ca gasesti o solutie la problema ta. Veti gasi o modalitate de a finaliza acest capitol si de a iesi din acest ciclu. Ceea ce nu poti controla este „ce” si „de ce”. Asa ca lasa-ti rezistenta, Leu. Renuntati la ideile rigide care va tin pe roata hamsterilor. Cu cat esti mai flexibil de data aceasta, cu atat iti va fi mai usor sa ajungi la destinatia dorita. Sfat: gaseste puterea de a iubi oamenii pentru ceea ce sunt.

Fecioara

Inceputul sezonului Balanta este un memento ca este timpul sa stabilim prioritati. Este timpul sa acordam prioritate bucuriei. Este timpul sa prioritizati ceea ce evoca un sentiment de beatitudine in interior. Deci, scapa de acele liste complicate de lucruri de facut. Elibereaza-te de nevoia de a salva ceea ce este dincolo de controlul tau. Urmand calea celei mai putine rezistente, poti readuce usurinta povestirii tale. Sfat: dati preferinta acelor lucruri ce trezesc un sentiment de beatitudine in interior.

Balanta

Dar nu esti o victima, Balanta. Nu ai fost niciodata. Acest capitol al vietii tale este despre recunoasterea fasciculului radiant de lumina care esti. Este vorba despre a-ti aminti toate modurile in care ti-ai transformat ranile in intelepciune si durerea in putere. Deci, acceseaza acel spirit razboinic, bine? Aduna-ti puterile si pregateste-te pentru o alta excursie in jurul soarelui. Ceva ne spune ca aceasta va fi o zi de nastere de care iti vei aminti mult timp. Sfat: Intra in spiritul razboinic.

Scorpion

Vrem sa credem ca vindecarea inseamna iubire si lumina. Ori de cate ori incepem sa ajungem la cele nerezolvate si sa exploram cele nevindecate, durerea pe care o suprimam de ani de zile incepe sa iasa la suprafata. Acesta este ceva pe care probabil sa il experimentati direct in timpul sezonului retrograd. Inteleptii spun: fii bland cu tine insuti. Incepeti sa renuntati la tiparele care si-au servit scopului in existenta voastra. Magia pe care o cauti este in munca pe care o eviti.

Sagetator

Crezi ca meriti dragostea pe care o doresti? Simti ca meriti parteneriatul pe care l-ai chemat la existenta? Semiluna in scadere aduce cu ea o reamintire ca este timpul sa mergem mai adanc; explorati gandurile, tiparele si credintele care va impiedica sa obtineti ceea ce este deja al vostru. Universul vrea sa stii ca este in siguranta pentru tine sa-ti deschizi inima din nou. Sfat: permite-ti sa ai ceea ce a fost intotdeauna al tau.

Capricorn

Dar daca esti singurul care iti sta in cale, Capricorn? Daca esti singurul care s-a limitat in tot acest timp? Astazi esti indrumat sa iesi din calea ta. Realizeaza-ti propriul potential; sa va amintiti toate lucrurile pe care le puteti muta. Tu esti creatorul realitatii tale si acum este momentul perfect pentru a afirma asta.

Varsator

Cu totii iubim mirosul si gustul lucrurilor familiare. Dar asta inseamna ca este neaparat bine pentru noi? Este ceva la care sa te gandesti in timp ce bei ceaiul de dimineata, Varsator. Astazi, astrele va avertizeaza sa nu va intoarceti la vechiul mod de viata; sa fii prins intr-un cerc vicios din care tocmai ai scapat. Amintiti-va ca granitele sunt o forma de ingrijire de sine si va vor ajuta sa va alegeti in orice situatie.

Pesti

Nu va fi niciodata usor, Pesti. Asta ai stiut de la bun inceput. Sufletul tau a ales in mod constient aceste experiente, astfel incat sa poti creste nivelul. Asadar, fa-ti o favoare si invata din aceste lectii pe masura ce mergi. Fii recunoscator pentru fiecare esec care te obliga sa improvizezi si sa gandesti in afara cutiei. Ceva ne spune ca in curand veti privi in urma aceasta perioada ca un punct de cotitura in viata voastra.