Schimbare de plan pentru Kate Middleton! Prințesa este obligată să facă asta

Moartea Reginei Elisabeta a adus o mulțime de schimbări pe toate planurile. Membrii Familiei Regale au multe reguli de respectat după ce Suverana i-a părăsit, printre care și Kate Middleton. Prințesa va trebui să respecte un lucru clar de acum înainte, fără Obiecții.

Ce statut au Kate și William
Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au obținut noi statute de când Regina Elisabeta a plecat din această lume. Fiul cel mare al lui Charles, William, în vârstă de 40 de ani, a moștenit titlul de Duce de Cornwall. După ce Regele Charles a anunțat noile titluri, printul și Kate și-au actualizat numele pe rețelele de socializare.

William a moștenit, de asemenea, titlurile scoțiene de Duce de Rothesay, Conte de Carrick, Baron de Renfrew, Lord al Insulelor și Prinț și Mare Administrator al Scoției. Chiar și așa, vrea să își facă propria imagine și să surprindă prin propriile ei realizări. Are multe planuri de viitor și speră să îi inspire pe cei care o iubesc.

Kate, schimbări din punct de vedere vestimentar
Kate Middleton a devenit, oficial, prințesă, de când Regina Elisabeta a trecut în neființă. Pentru că statutul ei este cu totul altul acum, are mai multe responsabilități, printre care și adoptarea unui stil vestimentar complet diferit. Nu trebuie să aibă o imagine sumbră, ci demnă de o regină în așteptate.

De acum va trebui să se îmbrace mai sobru, mai serios și va fi nevoită să renunțe la rochiile cu buline și să opteze pentru haine din materiale mai groase. În plus, viitoarea Regină a Angliei nu mai are voie să poarte accesorii în păr, ci să le înlocuiască cu pălării.

Încă de la înmormântarea Reginei s-a putut observa schimbarea. A optat pentru o ținută neagră, serioasă, asortată cu un voal și cercei și un colier, acestea din umbră aparținând Reginei Elisabeta