Anamaria Prodan, mesaj important pentru Reghe după marea bătaie. Bebeto este traumatizat: “Să nu uite că…”

Anamaria Prodan și Reghe trăiesc cea mai grea perioadă a vieții lor. Cei doi sunt tot mai aproape de divorț, dar până atunci continuă să se certe și să își provoace probleme unul altuia. După cearta de săptămâna trecută, Prodanca nu încetează cu declarațiile și a avut din nou un mesaj pentru antrenor.

Prodanca, mesaj pentru Reghe
După bătaia de săptămâna trecută, Reghe ales să fie, în continuare tăcut și s-a obținut de la declarații. Spre deosebire de el, Ana Maria Prodan a oferit detalii, așa cum ne-a obișnuit. Acum, însă, a transmis un mesaj important fostului ei soț.

Impresara a mărturisit că fiul lor, Bebeto, a fost martor la toată bătaia lor, care s-ar fi desfășurat și în incinta casei. Cel mai tare o deranjează faptul că Reghe nu și-a invitat fiul la botezul fratelui său mai mic, el fiind singurul care a lipsit de la marele eveniment. Susține, în continuare, că bărbatul era sub influența alcoolului și acest lucru îl poate confirma și Reghe Jr.

Mai mult, impresara vrea să îi transmită lui Reghe să nu își uite copilul, pentru că acesta îl iubește și merită să îi fie urmaș. Este dezamăgită de reacția lui și speră că realizează cât de mult a greșit.

„Copilul acesta nu are nici o vină. Dacă el nu se oprește, și acest copil va trăi exact o viață plină de plânsete și frustrări, ca și ceilalți! Eu vreau atât, ca el să nu uite că mai are un băiețel care merită să fie urmașul lui!”, a afirmat Anamaria Prodan.

Ce nu s-a văzut pe filmarea inițială
Lumea mondenă a fost șocat de bătaia dintre Ana Maria Prodan și Reghe în plină stradă. Lucrurile au scăpat de sub control între cei doi soți și s-a ajuns la o bătaie de zile mari, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. S-a lăsat cu păruieli și lovitura din partea amândurora, dar se pare că asta nu e tot.

Scandalul dintre cei doi foști parteneri a luat amploare și s-a desfășurat și în fața casei din Snagov, conform celor de la Spynews, care au publicat aici imaginile cu tot show-ul. În acest caz se pare că există și un martor, șoferul lui Reghe, care nu a intervenit deloc când a văzut cum antrenorul își lovea cu furie soția și chiar a ripostat și asupra unui bărbat care se afla în mașina acesteia.a