RÂZI CU LACRIMI! CUM A AJUNS O FEMEIE DIN BRĂILA SĂ FIE VIRALĂ, DUPĂ CE ȘI-A LĂSAT SINGURĂ COMENTARII LA FOTOGRAFIILE DE PE FACEBOOK

Cum era vorba aceea cu: „Doamne, mare ȚI-e grădina?” Ei bine, astăzi vă prezentăm o poveste care va stârni hohote de râs. O femeie din Brăila a ajuns virală în mediul online, dar nu în orice mod, ci în cel mai amuzant mod cu putință.

Mediul online nu este pentru oricine, iar rețelele de socializare…nici ele nu sunt pentru toată lumea. Așa se face că o femeie din Brăila a devenit virală pe internet, după ce a început să-și lase singură comentarii, la fotografia de profil pe care o avea pe contul său de Facebook.

Fără să stea pe gânduri, tanti Mioara Ilinca Băjinariu, căci așa se numește, și-a încărcat o nouă fotografie de profil, la Facebook, și a început…să vorbească singură.

Nu, nu este niciun banc! Tanti Mioara și-a lăsat câteva comentarii bune în care se abordează ea însăși, iar mai apoi răspunde că nu caută relații. La un moment dat, văzând grozăvia, un bărbat i-a lăsat un comentariu în care a întrebat-o ce s-a întâmplat de vorbește singură, dar răspunsul femeii a fost unul savuros. În imaginea de mai jos puteți vedea toate comentariile pe care tanti Mioara și le-a lăsat de una singură, iar print screen-ul a fost postat pe grupul de Facebook „Ești din Brăila dacă…”, acolo unde i-a făcut pe toți internauții să râdă în hohote.