Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Previziuni astrologice speciale

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie cu cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 zodii. Află ce se anunță pentru zodia ta și care sunt recomandările astrelor pentru tine în ultima săptămână din septembrie.

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022
Descoperă horoscopul dedicat zodiei tale la final de septembrie și început de octombrie.

Zodia Berbec – se anunță o săptămână fructuoasă din punct de vedere financiar pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Profitați din plin de oportunitățile care vă vin în cale.

Zodia Taur – această săptămână îți va aduce provocări la locul de muncă. Astrele te sfătuiesc să nu răspunzi la provocări. Fă-ți treaba cum știi mai bine și nu te implica în conflicte.

Zodia Gemeni – familia va fi preocuparea ta principală. Cineva drag are nevoie de tine și te vei implica 100% să ajuți acea persoană cu toate cele necesare.

Zodia Rac – o perioadă foarte încărcată emoțional stă să înceapă pentru nativii zodiei Rac. Astrele te sfătuiesc să iei totul pas cu pas și să nu te lași copleșit.

Zodia Leu – acești nativi încep săptămâna cu un sentiment de bine care le va guverna următoarea perioadă. Vă așteaptă lucruri foarte frumoase în zona familiei.

Zodia Fecioară
Nativii zodiei Fecioară vor găsi o modalitate prin care să gestioneze și să depășească toate problemele ce se vor ivi, situații solicitante și consumatoare de energie.

Zodia Balanță – se anunță o perioadă ideală pentru decizii care țin de viața de familie. Ia-ți inima în dinți și fă ceva ce până acum nu ai avut curaj.

Zodia Scorpion – ai multe de făcut în această săptămână, dar nu te presează nimeni, astfel încât ia-ți timpul necesar și nu te forța mai mult decât este nevoie.

Zodia Săgetător – o săptămână plină de romantism pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Nu vă fie teamă să dați frâu liber sentimentelor.

Zodia Capricorn – astrele vă sfătuiesc să nu faceți investiții în această săptămână și să fiți mai atenți la cheltuieli. Nu este o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru Capricorni.

Zodia Vărsător – următoarea perioadă se anunță a fi ideală pentru schimbări ce țin de sfera profesională: o altă poziție la locul de muncă, sau chiar o reconversie profesională.

Zodia Pești – stai în banca ta și nu îți da cu părerea acolo unde nu te solicită nimeni. Nu te băga în probleme care nu te privesc pentru că riști să sfârșești grav.