Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul. Imagini inedite cu noua parteneră de viață a antrenorului

Primele imagini de la petrecere

Au apărut și primele imagini de la petrecerea pe care Laurențiu Reghecampf a dat-o în cinstea micuțului Liam. Antrenorul s-a lăsat fotografiat alături de iubita lui chiar la plecarea de acasă.

De asemenea, imagini a postat și Asiana Peng, aceasta fiind lângă Luca Reghecampf

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Și decorurile pe care le-au pregătit Reghecampf și iubita lui sunt unele de poveste. Invitații au apreciat întregul concept.

Cu o întârziere serioasă au sosit la Clubul Diplomaților și personajele principale. Laurențiu Regehcampf se afla chiar în prima mașină, în timp ce Asiana Peng era în al doilea autoturism.

Este o zi importantă astăzi pentru Laurențiu Reghecampf care își încreștinează fiul cu noua lui parteneră de viață. După două zile tensionate, iată că antrenorul de fotbal trebuie să se adune și să fie cu zâmbetul pe buze la acest eveniment de familie.

Zi mare pentru Laurențiu Reghecampf
Reghe și iubita sa au schimbat biserica în ultimul moment și au botezat băiatul în secret! A apărut și prima fotografie cu părinții și bebelușul.

UPDATE/ Slujba de botez a întârziat cu peste 30 de minute întrucât părinții cu bebelușul nu și-au făcut apariția la timp. Se pare că prăjiturile pentru botez au fost comandate la o cofetărie din Târgoviște, orașul natal al Corinei Caciuc.

Antrenorul de fotbal și noua lui parteneră de viață își botează fiul, în cadrul unei ceremonii care va începe duminică, 25 septembrie, la orele 15.00. Potrivit Antena 3, slujba va fi urmată de o recepție la un club exclusivist din Capitală, acolo unde, Reghecampf a întărit paza. Antrenorul de fotbal vrea să se asigure că fosta lui soție, Ana Maria Prodan, nu va încălca ordinul de restricție.

Ambii au ordin de protecție unul împotriva celuilalt, dar și dosare penale, după ce s-au încăierat în curtea casei de la Snagov. Incidentul a avut loc vineri seară când se pare că Reghecampf ar fi mers în zonă să înmâneze unui vecin invitația la botez.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut parte în parte și ambii au ieșit șifonați din această încăierare. Polițiștii i-au deschis impresarei de fotbal un dosar penal, iar antrenorului două dosare penale, ca urmare a faptului că acesta din urmă l-ar fi agresat și pe finul soției sale.

Nume mari la botezul fiului lui Reghecampf
Sunt așteptați să-și facă apariția la evenimentul din familia lui Laurențiu Reghecampf, nume mari din lumea fotbalului, dar și din lumea mondenă. Potrivit unor surse, antrenorul de fotbal ar fi întărit paza la restaurantul unde va avea loc petrecerea de botez pentru a se asigura că soția sa nu îi va strica evenimentul, ca urmare a celor întâmplate în ultimele zile.