Reghecampf face botezul fiului, astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan. Prima imagine din biserică. Antrenorul are ochiul vânăt

Reghecampf nu a lăsat ca scandalul uriaș cu Anamaria Prodan să-i afecteze planurile pe plan familial. La 48 de ore după bătaia din stradă, are loc botezul fiului antrenorului.

Reghe, iubita și micuțul Liam, prima imagine din biserică
A apărut și prima imagine din biserică. Laurențiu Reghecampf alături de iubita lui și micuțul Liam au pozat cu altarul în spate. Pe chipurile celor doi se citește veselia, în timp ce copilul doarme liniștit.

De remarcat că Reghecampf purta o pereche de ochelari, dar accesoriul nu a putut să ascundă vănătaia pe care acesta a căpătat-o în urma conflictului cu Anamaria Prodan.

Ce i-a urat impresara micuțului Liam

 

„Noi familia Prodan ii uram celui mic viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei nou ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a notat Anamaria Prodan într-o postare pe o rețea de socializare.