Reghecampf face botezul fiului, astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan

Reghecampf nu a lăsat ca scandalul uriaș cu Anamaria Prodan să-i afecteze planurile pe plan familial. La 48 de ore după bătaia din stradă, are loc botezul fiului antrenorului.

În luna mai a acestui an, Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a 3 oară. Corina Caciuc, iubita antrenorului, l-a adus pe lume pe Liam.

Botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf are loc astăzi, la 48 de ore după bătaia cu Anamaria Prodan
Cei doi au programat botezul fiului lor în această toamnă. Dată fiind pauza internațională prilejuită de meciurile echipelor, Reghe are câteva zile libere și a dorit să profite de ocazie.

Planurile lor au intrat în impas după scandalul uriaș de vineri seara, atunci când antrenorul și fosta parteneră de viață, Anamaria Prodan, s-au bătut în plină stradă.

Cu toate acestea, varianta ca evenimentul special din viața familiei să fie amânat a căzut. FANATIK a aflat că duminică, la Clubul Diplomaților din Capitală, va avea loc petrecerea micuțului Liam. Naș de botez va fi omul de afaceri Dragoș Dobrescu.

La locația exclusivistă din Capitală s-au luat măsuri speciale cu ocazia petrecerii de duminică. Aici nu are acces absolut nimeni în afară de persoanele aflate pe o listă pe care chiar Reghe a avizat-o în prealabil.

Înainte de petrecere este organizat botezul religios. Acesta are loc la o biserică, undeva în jurul prânzului. De aici, toți invitații se vor îndrepta către Clubul Diplomaților.