Întreaga altercație dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, filmată de un prieten al impresarei: “Ai filmat, ai filmat?”

Răsturnare de situație în cazul scandalului-monstru declanșat în lumea sportului!
Imaginile scot la iveală o cu totul altă versiune a modului în care s-au desfășurat „ostilitățile” decât cea prezentată de impresara din fotbal în presă.

Astfel, se vede cum Anamaria Prodan l-a provocat pe fostul său soț, a pus pe cineva să filmeze, după care a furnizat jurnaliștilor versiunea „trunchiată a scandalului”, astfel încât să pară că Laurențiu Reghecampf e agresorul, când, de fapt, ea l-a instigat și l-a lovit că să-l determine să riposteze.

În realitate, Reghecampf ținea mâinile la spate, semn că nu avea nicio intenție de a o lovi, încearcă să plece, însă ea s-a pus în fața lui, iar el încearcă la un moment dat să o dea la o parte și ea îl lovește peste față (dovadă vânătăile constatate de INML). În timp ce Anamaria Prodan nu are nicio urmă de violență.

Anamaria Prodan: „Îmi era scârbă să-l bat!”
„Îmi era scârbă să-l bat!” Anamaria Prodan se apără după ce a fost acuzată că a premeditat conflictul cu Reghecampf

“Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui… înțeleg că s-a dus la INML… dar până dimineața… se duce orice urmă de alcool.

Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă… nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l jignesc”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.