Mama Minodorei a murit! Cântăreața, primele declarații după decesul celei care i-a dat viață

Doliu în familia Minodorei! Pe data de 12 august 2022, mama celebrei artiste s-a stins din viață, însă ea nu a vrut să spună nimic până acum, deoarece a trecut prin momente cumplite. Cântăreața este devastată de durere și abia acum a oferit primele declarații după decesul celei care i-a dat viață.

Minodora este devastată de durere, după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață și cea care a făcut-o om mare. În luna august a acestui an, mama artistei s-a stins din viață, însă ea nu a putut spune nimic până acum, fiind devastată de durere. După aproape două luni de când mama ei nu mai este, cântăreața a oferit și primele declarații despre tot ceea ce s-a întâmplat.

S-a stins din viață mama Minodorei

S-a stins din viață mama Minodorei. Artista a povestit că de 25 de ani, mama ei a suferit de un diabet grav și a ajuns chiar să fie pe insulină. Înainte cu ceva timp să moară, aceasta a suferit un atac cerebral, un infarct la intestinul subțire și a avut parte de mai multe complicații.

De altfel, Minodora a mărturisit că, deși părintele ei era în spital, nu s-a intervenit la timp. Ea consideră că cei de la spital nu și-au asumat faptul că femeia era grav bolnavă și ea este sigură că ar fi putut fi salvată și avea șanse mari să trăiască.

În luna aprilie a acestui an, artista a mai trecut o dată prin momente cumplite, căci și atunci era pe cale să-și piardă mama. Femeia a avut probleme grave de sănătate, iar pe atunci, medicii au băgat-o direct în sala de operație. După intervenția cumplită prin care a trecut, acesteia i s-a spus că nu mai are mult de trăit.

Primele declarații ale artistei, după decesul celei care i-a dat viață

Minodora a mărturisit că nu a vrut să spună nimic despre decesul mamei ei, deoarece era devastată de durere și nu a putut să vorbească despre tot ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o lună.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a povestit artista la emisiunea Teo Show.

În data de 12 august, mama artistei s-a stins din viață. Când s-a întâmplat tragedia, ea spune că era pe scenă și cânta.

„Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: <>”, a adăugat cântăreața.