Regele Charles, decizie radicală! Copiii lui Harry sunt principala țintă

Regele Charles are o mulțime de responsabilități de când a preluat toate atribuțiile mamei sale. De acum înainte trebuie să ia decizii importante pe toate planurile, iar acum, una dintre mișcările sale au legătură cu nepoții lui, copiii Prințului Harry. Noul Rege ar putea da o lovitură mare pentru Archie și Lilibet.

Planul ascuns al Regelui Charles
Prințul Charles a devenit Regele Charles al III-lea după moartea mamei sale, ceea ce înseamnă că lui îi revin acum toate îndatoririle. Odată cu funcția pe care a primit-o el, înseamnă că și alți membri ai familiei vor evolua din acest punct de vedere, dar totul depinde de ce alege el să facă.

Harry a părăsit Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020, iar relația lui cu rudele nu mai este deloc una bună. Charles speră să poată remedia divergențele, dar depinde de comportamentul și atitudinea pe care le va avea fiul său de acum înainte. Așa cum este normal, copiii lui Harry, Archie și Lilibet, ar trebui să poarte numele de Alteță Regală, sub numele de: prințul Archie de Sussex și prințesa Lilibet de Sussex.

Până acum, însă, titlurile lui Archie și ale lui Lilibet nu au fost actualizate pe pagina oficială a Casei Regale a Marii Britanii. Totuși, noile denumiri au fost notate pentru prințul William și Kate Middleton, care au devenit acum prinț și prințesa de Wales și duci de Cornwall.

„Acum, când Charles este rege, copiii lui Harry și Meghan devin automat prințul Archie de Sussex și prințesa Lilibet de Sussex. Cu toate acestea, pe site-ul familiei nu apar cu acest statut. Potrivit unei surse apropiate regelui, totul depinde de ceea ce se va întâmpla în următoarele luni, în special de cartea lui Harry și de emisiunea lor TV”, susține un expert.

Regele Charles va lua decizia aceasta în funcție de ceea ce va citi în biografia pe care fiul său o va publica în curând, dar și ținând cont de ce va declara el în aparițiile televizate. Dacă Harry va face destăinuiri potrivite, tatăl său ar putea să îi dea o lovitură la care nimeni nu se aștepta.