Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 24 septembrie 2022. Atentie Raci, Scorpioni si Capricorni

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa a dat sfaturi fiecarui semn al zodiacului pentru 24 septembrie 2022, despre cum sa obtina succesul si sa evite necazurile.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Termina ceea ce ai amanat de mult timp. Dar nu va asumati totul deodata, altfel veti face multe greseli. Ai grija de propria ta sanatate.

Taur (20 aprilie – 21 mai)
Investeste in ceva nou si promitator, precum si fa cunostinte valoroase – va vor fi de folos in viitor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nu critica pe nimeni, dar pentru a-ti atinge obiectivele, „coboara cu picioarele pe pamant”. Visele din aceasta zi nu pot decat sa interfereze cu tine.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Este important sa analizati cu atentie informatiile nou primite. Incearca sa nu ratezi nimic. De asemenea, puneti-va in ordine documentele.

Leu (23 iulie – 22 august)
Calatoreste, cunoaste-te si dedica-ti cea mai mare parte a timpului. Seara petrece-o cu cei mai buni prieteni.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Misca-te mai mult, joaca-te mai mult, imbunatateste-ti sanatatea. Acordati atentie zonei spatelui si picioarelor. Petreceti seara intr-o companie placuta intr-o cafenea confortabila.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Cunoasteti-va mai mult, intalniti-va cu oameni noi si discutati. Nu sta acasa. Fii atent la anturaj – admiratorul tau este langa tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
In ciuda conflictelor cu ceilalti si a nervilor acumulati, nu da vina pe nimeni si nu te certa. Soarta ta este in mainile tale.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
In situatii dificile, nu va pierdeti, ci mai intai analizati totul cu calm si ganditi-va la modul cel mai bun de a rezolva problema. De asemenea, nu te baza pe sprijinul celor din afara – fa totul singur, prompt si responsabil.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Cautati noi prieteni si asociati. De asemenea, aveti grija sa va intariti propria sanatate, sa sustineti imunitatea. Nu te uita inapoi – mergi inainte. Seara, fa practici spirituale si odihneste-te bine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
24 septembrie, uitati de risc, tentatiile si aventurile te asteapta. Nu ar trebui sa ai incredere in toata lumea, conteaza doar pe tine.

Pesti (19 februarie – 20 martie)
Pestii creativi ar trebui sa puna in aplicare ideile lor actuale. Nu va faceti griji pentru problemele casnice nerezolvate. Amanati decizia pentru mai tarziu. Va fi o zi grozava cand poti crea o capodopera. Pentru toti Pestii, exista un singur sfat – bucurati-va de lucrurile marunte si nu va ganditi la rele.