Noi detalii despre Familia Regală! De ce a refuzat Harry să ia masa cu Regele Charles

De când a plecat dintre noi Regina Elisabeta, se vorbește tot mai mult despre Familia Regală și ies la iveală tot mai multe detalii importante. Aflăm acum adevărul despre masa din ziua decesului, la care Prințul Harry nu a luat parte alături de restul apropiaților.

De ce a refuzat Harry invitația la masă
Prințul Harry a refuzat să ia cina cu tatăl său, Charles, și cu fratele său, William, în ziua în care regina Elisabeta a II-a a murit, așa cum spune tradiția. Acest subiect a fost extrem de discutat și dezbătut, dar adevărul a ieșit abia acum la iveală, după zile bune de la eveniment.

Se pare că refuzul lui Harry ar fi fost determinat de comportamentul tatălui său. Mai exact, în ziua în care Regina a decedat, prințul ar fi vrut să vină alături de Meghan Markle să își ia rămas bun înainte ca ea să își dea ultima suflare, dar se pare că noul rege al Marii Britanii l-a sunat pe fiul său cel mic și i-a spus că ”nu este potrivit” ca soția lui să fie acolo.

Meghan a avut o relație frumoasă cu Regina cât încă făcea parte din Casa Regală, motiv pentru care ar fi vrut să îi transmită un mesaj în ultimele sale clipe de viață. Această șansă, însă, a fost umbrită de ambițiile socrului ei.

Ducele ar fi avut o discuție aprinsă cu Regele Charles, de mai bine de o oră, iar de aici s-a stricat tot. Ducele de Sussex a pierdut zborul către Aberdeen și a ajuns la Balmoral după ceilalți membri ai familiei regale și după ce regina murise. Astfel, nu a mai putut lua cina alături de tatăl său, fratele și Camilla, ci a cinat cu Ducele de York și Contele și Contesa de Wessex.