Horoscop 24 – 30 septembrie 2022. Zodia care dă lovitura în această lună Îi bate norocul la ușă.

Berbec
Îți dorești foarte mult să te implici într-o relație pe termen lung. Ai avut o perioadă îndelungată de când ai ales singurătatea și acum ți-ai dori neapărat să cunoști pe cineva. Pentru a menține o legătură sănătoasă și durabilă, trebuie să te simți împăcată cu experiențele din trecut.

Întâi trebuie să construiești o relație cu tine, apoi vei reuși să transmiți și celorlalți că ești gata de un nou început. A sosit momentul să-ți testezi capacitatea răbdare.

Taur
Relațiile din dragoste dar și legăturile de afaceri joacă un rol semnificativ în viața ta în această lună. Pentru a nu fi surprinsă în mod neplăcut, amintește-ți că viața personală și cea profesională trebuie să rămână separate. Acest lucru te poate scuti de probleme viitoare mult mai complicate. S-au dus zilele în care trebuia să alegi dragostea în locul muncii. Acum trebuie să stabilizezi ambele sectoare, ușor tensionate în această lună.

Gemeni
În octombrie 2022, ar trebui să te relaxezi cât se poate și să te răsfeți cu o odihnă binemeritată. Norocul îți bate la ușă în plan sentimental și ar fi un moment bun pentru a planifica o plimbare de câteva zile. Dacă ai avut parte de o periodă aglomerată la locul de muncă, este timpul pentru puțină relaxare. Astfel poți să-ți reîncarci bateriile. Ia o pauză de la problemele cotidiene care nu reprezintă cu adevărat un motiv de îngrijorare.

Rac
Luna octombrie 2022, mai ales prima săptămână nu este un moment prielnic pentru a discuta problemele de familie. Este necesar să procedezi cu prudență în relațiile cu cei dragi, altfel nu vei face decât să agravezi conflictele. Concentrarea pe probleme profesionale îți va permite să te distanțezi puțin de tensiunile din familie. Trebuie să dai dovadă de curaj dar și de cumpătare.

Leu
Ai avut parte de foarte multă aventură în plan sentimental în ultima vreme și de această dată pare că o persoană de sex opus ți-a atras atenția în mod deosebit. Este bine să ai răbdare înainte de a te aventura cu capul înainte. Nu sări peste etapele de cunoaștere, esențiale pentru o eventuală poveste romantică. Trebuie să te pregătești și pentru lucruri mai puțin agreabile cărora trebuie să le faci față cu brio.

Fecioara
Fie că tocmai ai ieșit dintr-o relație, sau ai încheiat o colaborare în plan profesional, fii blândă cu tine. Nu-ți mai face reproșuri neîncetat și elibărează-te de gândurile negative. Doar astfel vei reuși să aduni în viața ta și câteva aspecte pozitive. Luna aceasta îți cere să-ți găsești afinitatea față de tine. Făcând acest lucru, te va ajuta să te afirmi, astfel încât să nu mai simți niciodată nevoia să fii validată de alții.

Horoscop octombrie 2022. Succesul îți surâde
Balanță
În luna aceasta succesul tău va depinde de capacitățile de gestionare și planificare. Numai datorită unei bune organizări vei reuși ceea ce ți-ai popus. Menține o relație bună cu cei dragi sau surprinde-ți șeful cu o propunere de proiect. Haosul este cel mai mare dușman al tău, așa că ar fi bine să îți programezi mai detaliat activitățile.

Scorpion
Te-ai supus unui test de răbdare pentru a vedea dacă poți gestiona responsabilitățile acumulate. Deși depășești în mod constant cu brio aceste momente, tot crezi că este necesar să-ți testezi autoeficacitatea. Teama nejustificată de eșec se profilează pe nedrept în adâncurile minții tale. Ironia este că persoanele din jur te admiră pentru spiritul analitic și profesionalismul de care dai dovadă chiar și în perioadele de stres.

Săgetător
Obiectivele tale creative și puterea vocii tale au creat un zgomot puternic în jurul numelui tău, generând un aflux de atenție nouă. Deși te simți grozav când îți sunt recunoscute meritele, o parte din tine se simte epuizată de creșterea socializării. De aceea simți nevoia să te retragi. Fă ceva pentru a-ți schimba energia astfel încât să transformi neliniștea pe care o simțiți în entuziasm.

Capricorn
Luna octombrie este un moment prielnic pentrtu a trage concluzii din eșecuri. Te vei concentra asupra ta și în cele din urmă vei face pace cu trecutul. Ascultă-ți mai des intuiție grozavă care te va ajuta să scapi de necazuri. Vei găsi cuvintele potrivite și o să ieși învingătoare dintr-o dezbatere importantă. Te vei simți bine dacă o să ai un comportament asertiv.

Vărsător
În această lună schimbările nu sunt de bun augur pentru cariera ta profesională. În octombrie te vei afla sub semnul gândirii și al stabilirii de obiective pentru viitor. Pentru ajutor, poți să apelezi la anumite persoane de încredere, care îți pot oferi sfaturi valoroase. După ce vei purta niște discuții inteersante, îți vei stabili din nou ierarhia valorilor.

Pești
Să te îndepărtezi de oamenii și situațiile care ți-au epuizat energia prețioasă, este cel mai bun lucru pe care l-ai fi putut face luna aceasta. Dai dovadă de rezistență, iar cei care te apreciază cu adevărat, te vor sprijini. Ai și câteva lucruri pentru care să fii mulțumită în pan personal. Oprește-te un moment pentru a privi înapoi și vei vedea cât de departe ai ajuns. Poate fi ușor să ratezi micile detalii, dar este vital să îți amintești că lucrurile mărunte contează. Fiecare decizie pe care ai luat-o te-a ajutat să ajungi aici.