Probleme în Familia Regală: Regele Charles și Camilla, la un pas de divorț

Dacă decesul și înmormântarea Reginei Elisabeta sunt unele dintre cele mai discutate subiecte ale momentului, se pare că au mai existat și alte probleme în Familia Regală. Una dintre ele este marcată de faptul că Regele Charles și soția lui, Camilla, au fost la un pas de divorț. Vestea aceasta a șocat o lume întreagă, dar problema a fost rezolvată.

Cuplul Regal, la un pas de destrămare
Este cunoscută de o lume întreagă povestea de dragoste dintre Regele Charles și Prințesa Diana. Cei doi s-au iubit nebunește, dar totul s-a încheiat între ei când în viața noului conducător, pe atunci prinț, a apărut Camilla. Au divorțat și Charles s-a recăsătorit cu cea care îi este și acum alături.

Se pare, însă, că lucrurile nu au fost mereu roz între ei, desi nu au lăsat să se afle. Cuplul Regal format din Regele Charles și Camilla a fost la un pas de destrămare în urmă cu câțiva ani. Lucrurile nu mai mergeau deloc între ei, o perioadă ar fi fost foarte distanți și Camilla nu ar fi participat la evenimente importante ale Familiei, motiv pentru care oamenii au început să tragă concluzii.

Se zvonea chiar că ar fi depus actele de divorț și Camilla ar fi amenințat „de ciudă, că va deversa secrete murdare despre monarhie”, așa cum au dezvăluit surse regale. Mai mult, o persoană din interiorul Palatului remarcă: „Lucrurile s-au înrăutățit atât de rău încât nici măcar nu mai puteau ascunde asta”.

Regina le-ar fi salvat căsnicia
Vestea s-a răspândit foarte repede și toată lumea știa de presupusa despărțire. Auzind acestea, Regina a intervenit rapid și a discutat cu cei doi, reușind să clarifice lucrurile în final. A organizat o ședință în acest sens și a pus lucrurile cap la cap.

„Reginei i s-a povestit că soția fiului său pregătește o acțiune de divorț, așa că imediat Camilla a fost chemată într-o audiență privată la Buckingham Place”, a spus, atunci, o sursă regală.

Totuși, tensiunile au rămas la fel între Camilla și Harry și William. Copiii Regelui Charles erau convinși că mama sa era vinovată atât de despărțirea părinților, dar și de moartea Prințesei Diana.