Astrolog Cristina Demetrescu: previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii septembrie (VIDEO)

Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu, a prezentat previziunile astrologice pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2022. Mercur Retrograd își va pune amprenta asupra zodiilor și în următoarele două săptămâni.

Horoscop cu Cristina Demetrescu- septembrie 2022
Iată ce ți-au rezervat astrele pentru finalul lunii septembrie. Descoperă Horoscopul prezentat de către specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu. Sfat general: să apelăm la specialiști, să nu ni se pară că le putem rezolva pe toate.

Zodia Berbec – problemele sunt în mâinile voastre, nu așteptați de la ceilalți.

Zodia Taur – cu cât aveți o putere de decizie mai mare, cu atât cheia soluțiilor este în mâinile voastre. Atenție la flexibilitate.

Zodia Gemeni – au tot felul de idei inovatoare, inițiative, care până acum s-au manifestat haotic, dar urmează să meargă într-o direcție creativă.

Zodia Rac – vor ieși la suprafață tot felul de griji, temeri, scenarii care nu sunt bune pentru ei. Distorsionează foarte mult ceea ce li se întâmplă.

Zodia Leu – aveți ceva de făcut, să convingeți pe cineva, simțiți nevoia să transmiteți din puterea voastră celor mai slabi. Leul nu mai acceptă eșec.

Zodia Fecioară
Venus Mercur Retrograd este în zodia Fecioară. Au foarte mult de muncă, de vorbit, drumuri de făcut, vor ca totul să iasă perfect. Vor face ore suplimentare, dar pe de altă parte planetele intră pe casa banilor. Au o miză importantă pentru care fac eforturi.

Zodia Balanță- ieșiți dintr-un culoar mai întunecat în care ați fost în ultima perioadă. Trebuie să se ocupă de probleme de ordin juridic, legal.

Zodia Scorpion – există o criză de timp, veți ceva presiuni în perioada următoare. Scorpionii care au bani deleagă, plătesc. Caută liniște să ia cele mai bune soluții.

Zodia Săgetător – întră în niște dialoguri delicate, caută energie pentru a-i convinge pe alții în situații mai delicate, caută dreptate și soluții care la momentul acesta sunt mai greu de exprimat.

Zodia Capricorn – caută diplome, cursuri, vor să învețe, să-și ia anumite autorizații, pentru schimbări profesionale și un alt nivel de trai.

Zodia Vărsător – au idealuri mai mari decât bugetul lor. Ar trebui să mai strângă, să economisească, în niciun caz să se împrumute.

Zodia Pești – sunt prinși cumva într-un carusel din care s-ar putea să nu poată să iasă. Organizarea lasă de dorit, sunt Pești care pierd vremea.