Veste cumplită despre Alexandru Arșinel. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni, însă starea de sănătate a celebrului actor s-a înrăutățit, iar acesta a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul are nevoie de îngrijiri medicale, iar fiul său este cel care îi este tot timpul alături maestrului. Iată cum se simte acum Alexandru Arșinel!

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit, iar luna trecută celebrul actor a fost internat la Institutul Clinic Fundeni la secția de Terapie Intensivă din cauza problemelor de sănătate, însă și de această dată maestrul a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor.

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate, iar celebrul actor o suferă de diabet zaharat și are probleme cu tensiunea arterială. Actorul a fost supus unei intervenții pe cord, anul trecut, iar în urmă cu câțiva ani a suferit de un transplant renal.

Îndrăgitul actor este internat la Spitalul Universitar din Capitală, asta pentru că are nevoie de îngrijiri medicale. Actorul este supravegheat de cadrul medical, iar fiul său este tot timpul alături maestrului.

Alexandru Arșinel este internat la spital
Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară și a reușit de fiecare dată să ajungă la inimile publicului mai bine de 60 de ani doar la teatrul Constantin Tănase din Capitală.

În urmă cu câteva zile, Alexandra Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar paparazzii SpyNews.ro au surprins imagini din unitatea medicală. Bogdan Arșinel îi este tot timpul alături o tatălui său și a fost surprins în timp ce aștepta pe un scaun pentru a afla mai multe detalii despre starea de sănătate a tatălui său.