Ce Se Afla În Geanta Neagră Pe Care Regina Elisabeta A II-A O Purta Tot Timpul. Monarhul Nu A Renunțat La Poșetă Nici Înainte Să Se Stingă Din Viață

Cu două zile înainte de a se stinge din viața, Regina Elisabeta a II-a, l-a întâmpinat pe noul prim-ministru al Regatului Unit, Lis Truss, la castelul Balmoral. El și-a început oficial mandatul de prim-ministru, chiar cu doua zile, înainte ca monarhul să moară.

Care este motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a nu a renunțat la geanta ei neagră și ce obiecte se aflau înăuntrul ei!

Regina Elisabeta a II-a purta geanta neagră tot timpul

Locul în care noul prim-ministru și Regina Elisabeta a II-a s-au întâlnit a fost camera verde, iar monarhul purta o bluză verde, o fustă tartan și un cardigan gri și geanta neagra, care era tot timpul cu ea.

A devenit un lucru normal ca Regina Elisabeta a II-a să fie văzută mereu cu geanta ei neagră, dar ceea ce a uimit pe toată lumea, a fost faptul că nu a dat-o jos în timpul întâlnirii, deși se afla în propria locuință.

Ce ținea Regina Elisabeta în geanta ei neagră

Potrivit experților regali, monarhul își folosea geanta pentru a transmite semnale secrete personalului său, în funcție de poziția pe care o ocupa. Foarte multe persoane au fost curioase ce a păstrat în ea de-a lungul timpului.
Geanta monarhului are propriul cont de parodie pe Twitter, iar o persoană de pe pagina de socializare a întrebat recent dacă regina este acasă și dacă are nevoie de geanta ei cu ea.

„Regina este acasă. Are nevoie de geanta ei cu ea? Cu siguranță, la vârsta ei, orice greutate în plus pe care nu trebuie să o poarte este un lucru bun, nu?”, a întrebat un internaut.

O altă persoană a spus că după atâta timp, i se pare amuzant că monarhul are întotdeauna poșeta cu ea, chiar și în propria casă.

„După atâta timp, încă mă amuză cum regina are întotdeauna poșeta cu ea, chiar și în propria casă, în sufragerie, lângă canapea!”, iar o alta a adăugat:

„Regina are poșeta pe braț în propria sufragerie. N-aș putea să o ador mai mult. Dumnezeu să o salveze pe Majestatea Sa, Regina ”, a mai scris un internaut.

Pe parcursul timpului, mai multe persoane din interior au deslușit secrete legate de ceea ce avea
Regina Elisabeta a II-a în geantă, iar printre lucruri se afla o oglindă compactă și un ruj. Potrivit unor surse, ea avea bani în geantă doar duminica.

Un alt articol mai neobișnuit susținea în urmă cu câțiva ani că poșeta era de fapt un cârlig portabil, pe care îl folosea pentru a agăța discret geanta sub mese atunci când era plecată de acasă, astfel încât să nu fie nevoită să o pună pe jos.

De asemenea, din geantă nu lipseau nici un ruj și o mică oglindă. În plus, în geantă se mai afla și un telefon mobil, precum și mai multe obiecte personale, niște talismane oferite în dar de către nepoții săi: câini și cai în miniatură.