Cauza posibila a mortii Reginei Elisabeta a II-a a fost dezvaluita

Joi , 8 septembrie, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii , Elisabeta a II-a, a murit la resedinta ei scotiana din Balmoral, inconjurata de cei dragi, la varsta de 96 de ani.

A doua zi, Printul Charles a fost incoronat rege, urmand linia de succesiune, ca Charles al III-lea al Regatului Unit si al Irlandei de Nord. Cu toate acestea, nimeni nu stia cauza mortii Elisabetei a II-a.

Palatul Buckingham nu a precizat cauza mortii, asa ca s-a considerat a fi o moarte naturala din cauza varstei inaintate a Elisabetei a II-a.

Mai mult, cu doua zile inainte de moartea ei, ea a primit-o la Balmoral pe nou-alesul prim-ministru britanic, Liz Truss , fara simptome aparente de boala.

Cu toate acestea, un fost capitan pensionar al Garzii Regale Britanice a dezvaluit unui post de televiziune posibila cauza a mortii Elisabetei a II-a, scrie marca.com

Charles Elwell a slujit-o pe regina ani de zile si, conform informatiilor sale, a dezvaluit ca un zvon creste printre lucratorii Elisabetei a II-a.

Posibila cauza a mortii Elisabetei a II-a
Un zvon care incepe sa se raspandeasca este ca regina Elisabeta a II -a ar fi murit in urma unei caderi.

„Ceea ce am auzit este ca a suferit o cadere. La aceasta varsta, daca cade sub dus sau pe scari poate fi fatal”, a explicat Elwell .

Cu toate acestea, fostul capitan Elwell a spus ca nu are nicio confirmare a acestei teorii, intrucat ar fi una dintre numeroasele cauze posibile ale mortii fostului monarh.

Un alt zvon sugereaza ca Elisabeta a II -a suferea de leucemie de ceva vreme, ceea ce i-a deteriorat treptat starea de sanatate.