Mesaj emoţionant de la copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian în ziua în care artistul ar fi împlinit 62 de ani

Alin Gabriel Matei și Petrică Mîțu Stoian s-au cunoscut la un concurs de talente, acolo unde tânărul a reușit să-l impresioneze, iar de atunci au fost precum un tată și un fiu. Cei doi vorbeau aproape zilnic și se vedeau foarte des. Ultima oară când l-a auzit pe regretatul solist a fost chiar cu o zi înainte ca acesta să moară.

Artistul l-a îmbărbătat și l-a îndemnat să fie puternic în fața tuturor și, de asemenea, să fie mai bun ca toți ceilalți colegi de breaslă de-ai lor!

Tânărul suferă după tatăl său spiritual
Vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian a luat în surprindere pe toată lumea, anul trecut. Alin Gabriel Matei nu se poate obișnui că, cel care a fost ca un părinte spiritual pentru el, s-a stins din viață.

În data de 18 septembrie, Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit 62 de ani. Alin Gabriel Matei i-a transmis un mesaj artistului fără pereche. „Nu mai am cui spune La mulţi ani, nu mai am cu cine mă sfătui, am rămas cu o parte din suflet rupt…”, este o parte din ceea ce trăieşte bărbatul acum.

„Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon.

Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile. Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: Să fii tare, peste ei! Te pupă Nenea! Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ultimele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Fanatik, în urmă cu câteva luni.