Cine sunt părinții lui Kate Middleton. Cum a decurs, de fapt, prima lor întâlnire cu Regina

Catherine, Prințesă de Wales, născută Catherine Elizabeth Middleton este soția prințul William de Wales, moștenitorul tronului britanic. Căsătoria cu fiul cel mare al regretatei Prințesa Diana a avut loc pe 29 aprilie 2011.

Spre deosebire de soțul ei, Kate Middleton nu s-a născut într-o familie de viță nobilă, însă iată că a devenit, după moartea Reginei, Prințesă de Wales.

Cine sunt părinții lui Kate Middleton

Kate Middleton s-a născut la spitalul Royal Berkshire, ca primul copil din cei trei ai lui Michael Francis Middleton, fost dispecer aerian la British Airways și Carole Elizabeth Middleton, fostă stewardesă.

Michael și Carole s-au căsătorit la 21 iunie 1980 la Dorney, Buckinghamshire.

Despre Kate se știe că a studiat la colegiul Marlborough, apoi a urmat Universitatea St Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William. Actuala Prințesă de Wales a absolvit universitatea în 2005 cu un master în Istoria Artei.

Părinții lui Kate Middleton s-au întâlnit pentru prima dată cu Regina Elisabeta a II-a la un prânz pe care Regina l-a organizat pentru a sparge gheața înainte de nunta regală. Aceasta a fost prima ocazie în care Michael și Carole s-au văzut față în față cu Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

A fost un prânz drăguț, foarte cald, cu multe râsete, și cred că a ajutat la detensionarea atmosferei, a spus la acea vreme, o sursă regală.

Întâlnire de gradul zero între Regină și părinții lui Kate Middleton

Prima întâlnire dintre părinții lui Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a care i-a așteptat împreună cu Prințul Philip a avut loc la Castelul Windsor, a început la orele 13.00 și a durat aproximativ o oră și jumătate. La eveniment au participat câteva persoane de la castel și secretarul personal al Reginei.

După ce au discutat cu Regina și soțul ei, părinții lui Kate s-au întors la locuința lor din Berkshire. Este important de precizat că William și Kate nu au fost invitați la eveniment.

Cine sunt părinții lui Kate Middleton. Cum a decurs, de fapt, prima lor întâlnire cu Regina

Fiul cel mare al regretatei Prințesa Diana și Kate Middleton s-au logodit în octombrie 2010 în timp ce se aflau în vacanță în Kenya. Căsătoria lor a avut loc pe 29 aprilie 2011, la Catedrala Westminster din Londra în prezența a aproximativ 1.900 de invitați.

Kate Middelton, noua Prințesă de Wales, a avut o apariție statuară miercuri, în timpul evenimentelor de la Londra, cu ocazia funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a.

Soția Prințului William i-a adus un omagiu puternic Reginei, dar și soacrei sale, Prințesa Diana. Nici Meghan, Ducesa de Sussex, nu s-a lăsat mai prejos.

Imaginile emoționante cu familia regală, reunită în jurul sicriului Reginei Angliei, în timpul procesiunilor de la Palatul Buckingham, fac înconjurul lumii.

În multe dintre fotografii, Kate Middleton (40 de ani), noua prințesă de Wales, este în prim-plan. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost imortalizat în timpul slujbei de miercuri, de la Westminster Hall, când Kate a plecat capul și a închis ochii în fața sicriului Reginei.

Tot ea i-a adus răposatei suverane un alt omagiu puternic. Soția Prințului William a purtat broșa cu frunze care i-a aparținut Reginei și pe care suverana a afișat-o la Seul, pe 21 aprilie 1999, scrie People.

Gestul suprem făcut de Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Bijuteria cu perle și diamante nu este singurul accesoriu cu mesaj din ținuta de doliu a lui Kate. Prințesa de Wales a purtat cerceii cu perle Collingwood în formă de lacrimă, ai soacrei sale, Prințesa Diana.

Aceștia au devenit un laitmotiv al aparițiilor lui Kate, căci au fost afișați la cele mai importante angajamente regale. Și la ședința foto pe care a realizat-o în ianuarie, la împlinirea vârstei de 40 de ani, soția lui William a purtat aceste bijuterii speciale.

Gestul lui Kate are o încărcătură emoțională puternică, fiind o dovadă de respect și de recunoștință pentru Prințesa Diana, al cărei titlu l-a moștenit.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton a primit titlul de Prințesă de Wales, devenind, astfel, prima prințesă de Wales după Diana. Un alt moment emoționant suprins de fotografi o are tot pe Kate în prim plan.

Aceasta a plecat capul și a închis ochii în fața sicriului Reginei, în timpul slujbei de la Westminster Hall.