Blestemul Prințului Harry. Evenimentul din 1997 se repetă în 2022

Prințul Harry are parte de o nouă aniversare tristă. Este pentru a doua oară când ziua lui de naștere este umbrită de moartea unei persoane extrem de apropiate lui, un eveniment trist care îi marchează existența din nou.

Blestemul Prințului Harry
Este a doua oară când ziua de naștere a Prințului Harry cade în apropierea funeraliilor unui membru al familiei. Prima dată s-a întâmplat în 1997 când a murit Prințesa Diana, mama lui William și a lui Harry. Diana s-a stins din viață în urma unui cumplit accident rutier și a lăsat în urma sa doi copii orfani de mamă.

Cea supranumită Prințesa Inimilor a murit pe 31 august 1997, iar funeraliile de înmormântare au avut loc cu o săptămână mai târziu și cu nouă zile înainte ca fiul ei cel mic, Prințul Harry, să împlinească frumoasa vârstă de 13 ani.


Douăzeci și cinci de ani mai târziu, bunica lui Harry, Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii, moare cu o săptămână înainte de ziua de naștere a lui Harry, iar înmormântarea sa are loc la trei zile după ce acesta a împlinit 38 de ani.

Funeraliile de înmormântare ale Reginei Elisabeta a II-a sunt programate pentru ziua de luni, 19 septembrie la Westminster Abbey.

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, se află în Marea Britanie și vor participa la funeraliile de stat ale Reginei.

Prințul William și Prințul Harry, primul pas spre împăcare
Renunțarea Prințului Harry la atribuțiile regale și interviul acordat ulterior celebrei jurnaliste Oprah Winfrey în care el și soția sa au denigrat Familia Regală Britanică, au stricat relația dintre Harry și fratele său mai mare, William. Harry s-a mutat în California și a mai revenit în Londra la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, soțul Reginei.

Acum, la moartea Reginei, Harry împreună cu William și soțiile lor au surprins publicul ieșind împreună în fața Castelului Windsor pentru a saluta britanicii veniți să-i aducă Reginei un ultim omagiu.