Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de la lansarea filmului Liceenii: “Timpul a stat în loc pentru voi”

Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de când a apărut filmul Liceenii. Fanii au fost încântați să-i vadă din nou împreună.

Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. s-au fotografiat într-o ipostază inedită la 36 de ani de la lansarea filmului “Liceenii”. Cei doi s-au întâlnit recent și au postat o imagine împreună pe rețelele sociale.

Cum au apărut Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr., la 36 de ani de când s-a lansat filmul Liceenii
Juratul de la X Factor a rămas în relații foarte bune cu fosta sa colegă de platou, la 36 de ani de când s-a lansat celebrul film “Liceenii”, în care cei doi au fost protagoniști.

Seara trecută, Oana Sîrbu și Ștefan Bănică Jr. s-au întâlnit în cadrul unui eveniment, așa că au profitat de ocazie și s-au fotografiat împreună.

“O fotografie cât treizeci și șase de ani.”, a scris Oana Sîrbu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de Ștefan Bănică Jr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana sirbu (@oanamadalinasirbu)

Internauții i-au lăudat pe cei doi și s-au bucurat să-i vadă din nou împreună. De altfel, mai mulți urmăritori au remarcat faptul că actorii nu au îmbătrânit deloc.

“Timpul a stat în loc pentru voi!”, “Sunteți minunați!”, sunt doar două dintre comentariile lăsate de internauți.