Situație șocantă la funeraliile Reginei. A leșinat lângă catafalcul Suveranei

Trupul neînsuflețit al Reginei stă acum la dispoziția tuturor celor care vor să îi aducă un ultim omagiu. O mulțime de oameni au venit să aprindă o lumânare și să transmită un gând bun Suveranei, dar se pare că au avut loc și evenimente neplăcute. O persoană a leșinat chiar lângă catafalcul în care se afla Regina-mamă.

Un soldat, inconștient la funeraliile Reginei
Sute de mii de persoane au venit la Westminster Hall, în Palatul Westminster din Londra, pentru a aduce un ultim omagiu celebrei Regine. Totul este organizat, sunt luate în calcul toate detaliile, dar se pare că nu au lipsit nici evenimentele neplăcute, care au dat peste cap funeraliile.

Un soldat din garda Regală și-a pierdut cunoștința și a căzut lat, chiar lângă sicriu.Militarul a început să se legene pe picioare, cu câteva clipe înainte de a se prăbuși. Fusese pe podium cu puțin timp înainte, unde făcuse o schimbare cu unul dintre colegi, iar apoi a leșinat în mulțime, spre surprinderea tuturor.

Sicriul Reginei este acum așezat pe catafalc, este păzit nonstop de militari din Garda de corp a Suveranului, Divizia Gospodăriei sau Yeoman Warders din Turnul Londrei. O mulțime de oameni au grijă ca totul să decurgă așa cum trebuie, dar se pare că lucrurile tot mai scapă de sub control.

Sicriul Reginei, pregătit de trei decenii
Deși Regina a decedat la 96 de ani, sicriul ei este pregătit de mai bine de trei decenii. Este un cosciug special, iar lemnul folosit este stejar englezesc, care acum se găsește foarte rar și la un preț foarte mare. Este dublat cu plumb, ceea ce îl face deosebit de greu, și de aceea trebuie purtat de opt militari.

Sicriul Reginei este la fel ca cel al soțului ei, prințul Philip, decedat în luna aprilie a anului trecut. Publicul nu va putea să vadă chipul reginei, al cărei sicriu este închis şi acoperit de drapel şi însemnele regale.