Daniela Crudu, lovita cu pumnul in fata de Nea Marin, in timpul filmarilor! Scandal la Antena 1

Daniela Crudu ar fi avut un scandal cu Nea Marin în ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“. De când ce s-a sfârșit emisiunea, bruneta nu a mai apărut la Antena 1, iar cauza ar fi faptul că, pe lângă vorbele deranjante pe care Marin Barbu i le-a spus, acesta i-ar fi dat și un pumn în plină figură.

Potrivit Cancan.ro, cearta a început în momentul în care Nea Marin i-a cerut Cruduței să îi arate o poză din perioada în care nu avea operații estetice. Aceasta a căutat în telefon, iar după ce i-a arătat-o, a urmat o serie de comentarii care au deranjat-o pe vedetă.

Nea Marin i-a spus că era mai frumoasă atunci, iar Daniela, enervată de jigniri, a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față.

Dacă acest lucru s-a văzut la televizor, se pare că povestea din spate ar fi alta. Sursa citata scrie faptul ca Nea Marin i-ar fi dat un pumn Danielei, moment care nu s-ar mai fi pus la montaj.

Până și apropiații ar fi spus că două zile a durut-o capul de la pumnul primit. Imediat, Daniela a plecat din emisiune, spunând ca are Covid, nu că Nea Marin ar fi lovit-o.

Cum a murit singurul baiat a lui Nea Marin. Drama din familia vedetei de la Antena 1

Nea Marin si sotia lui, Mioara Barbu, au trecut printr-o tragedie. Vedeta de la Antena 1 a dezvaluit ca si-a pierdut unicul fiu la putin timp dupa ce s-a nascut. “Am avut un baiat, dar a plecat repede. Am crezut ca s-a terminat lumea”, a dezvaluit Marin Barbu, la Antena Stars.

In varsta de 64 de ani, Marin Barbu, pe numele sau din buletin, este casatorit cu Maria de mai bine de 40 de ani. Prezentatorul si partenera lui de viata au doua fiice, Dana si Larisa, ambele stabilite la casele lor si care i-au facut bunici.

“Nu a fost greu să am un soț ca el, ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună”, declara Maria Barbu, potrivit wowbiz.ro, în urmă cu câțiva ani.

„Este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, mărturisea și Nea Mărin.

Nea Mărin s-a născut pe 30 noiembrie 1958, în Conțești, și a fost gazda emisiunii „Poftiți pe la noi!”. Soția sa, Maria, are tot 64 de ani.