Ce trebuie să facă Prințul Harry de acum în prezența Camillei, Regina consoartă. Ducele de Sussex nu o are la inimă pe femeia care i-a luat locul mamei sale

Prințul Harry, despre care se spune că are tensiuni cu mama sa vitregă, Camilla Parker Bowles, care acum este regina consoartă, va trebui să-și schimbe de acum comportamentul în prezența acesteia. Mai exact, Prințul Harry va trebui să se incline în fața Camilei.

Acest lucru a fost de așteptat încă de joi, 8 septembrie, în timp ce familia era adunată la Balmoral după moartea Reginei Elisabeta, la vârsta de 96 de ani, notează Page Six.

Schimbările de protocol trebuie să aibă loc imediat. Familia va trebui de acum să facă o reverență în fața Regelui Charles al III-lea și a Reginei Consoartă Camilla – a declarat o sursă din interiorul Palatului.

Ducele de Sussex, Prințul Harry, părea tulburat când a ajuns la Balmoral, la câteva ore după moartea bunicii sale. El nu a făcut o reverență în fața Camillei, însă de acum înainte, după numirea sa, va fi obligat să se incline în fața ei, conform protocolului regal.

Harry nu este “un fan” al Camillei, care avea o aventură cu tatăl său pe vremea când încă era căsătorit cu Prințesa Diana. Cu toate acestea, tradiția spune că fratele mai mic al Prințului William va trebui să se incline în fața Reginei.

Protocolul este să se încline în fața noului rege și reginei. Dacă s-a întâmplat în astfel de circumstanțe [joi sau vineri dimineața] este discutabil, dar de fiecare dată când familia regală se întâlnește cu noul rege și regina, lucrul făcut ar fi să se încline sau să facă o reverență în fața lor – a spus editorul general al Majesty, Joe Little, pentru Page Six vineri.

Întrebat cum vor numi acum William și Harry tatăl lor, Little a spus: Ar fi încă tată. Regina și Prințul Philip au fost mama și tata pentru copiii lor; orice i-au numit William și Harry ieri pe Charles și Camilla, ei îi vor numi așa astăzi.

Harry a fost primul din familia regală care a părăsit Balmoral, vineri devreme, cu un zbor British Airways înapoi la Londra, unde urma să se reîntâlnească cu soția Meghan Markle, la casa lor din Windsor, Frogmore Cottage. A fost văzut plecând în jurul orei 8:20, ora Marii Britanii.

Markle nu a fost cu soțul ei în Scoția, deși, inițial, plănuia să o facă. Jurnaliștii au speculat că Meghan nu ar fi fost binevenită acolo și de aceea a luat decizia de a rămâne acasă.