Schimbări importante în închisoare, datorită Elenei Udrea! Ministrul luptă pentru mamele din penitenciare și copiii lor

Încă de când a intrat în penitenciar, Elena Udrea a fost nemulțumită de condițiile pe care trebuie să le îndure acolo. Cel mai tare o doare faptul că nu îi poate fi alături fiicei sale, așa cum ar trebui, motiv pentru care încearcă să facă dreptate pentru toată mamele.

Femeile își întâlnesc copiii fără despărțitor
De când a intrat în închisoare, celebra Elena Udrea are o mulțime de nemulțumiri. Blonda suferă mult după gratii, mai ales pentru că nu poate sta cu fiica ei așa cum își dorește. Cel mai tare o doare faptul că nu își poate strânge fiica în brațe mereu, ci trebuie să fie limitată de un geam despărțitor.

Astfel, a cerut ajutorul autorităților și unele dintre ele chiar au reacționat, până când va fi aprobată o lege exactă. Astfel, Avocatul Poporului a fost impresionat de fostul ministru și așa a luptat până a obținut o derogare pentru ca mamele să își poată vedea copiii fără niciun obiect între ele, mai ales dacă nu reprezintă un pericol pentru micuții lor.

“Legea stupidă obligă copii să îşi vadă mamele deţinute din spatele unui dispozitiv de protecţie. Cu ajutorul Avocatului Poporului, până la modificarea Legii, am obţinut o derogare de la conducerea ANP, astfel că acum mamele se întâlnesc cu copii lor fără geamul despărţitor. Acum mă lupt să ii pot fi alături Evei la ziua în care împlineşte 4 ani fără să fie obligată să vină la puşcărie că să fie cu mine”, a transmis Udrea.

Elena Udrea speră să obțină ieșirea din penitenciar în ziua în care fiica ei Eva împlinește 4 ani, pentru ca fetița să nu fie obligată sa vină la pușcărie de ziua de naștere. Este deranjată că unii bărbați au putut părăsi penitenciarul pentru a merge la “o bere cu băieții” și ea nu are dreptul nici măcar să îi facă o bucurie fiicei sale, care ar suferi mult după despărțirea dintre ele.