Cine i-a fost alături Reginei în ultima zi de viață. Momente emoționante alături de Suverana Elisabeta

Moartea Reginei a luat cu asalt o lume întreagă. Despărțirea de Suverană este una grea atât pentru cei care au iubit-o si s-ai bucurat de conducerea ei, dar mai ales pentru familie. Ea este cea care i-a fost alături în ultima ei zi de viață și spune că a trăit momente unice.

Prințesa Anne, alături de Regină în ultimele clipe
Sfârșitul Reginei a venit ca un fulger pentru toată lumea. Deși starea ei se înrăutățise în ultima vreme, nimeni nu se aștepta că nu va mai rezista și va pierde lupta cu viața. Cea mai longevivă conducătoare a plecat dintre noi joi, opt Septembrie, iar ultimele clipe de viață au fost memorabile pentru cei care au avut ocazia să le trăiască alături de ea.

Cei care au fost prezenți când și-a dat ultima suflare au fost membrii familiei. Prinţesa Anne a stat lângă regina Elisabeta a II-a în ultimele 24 de ore din viaţa suveranei și spune că nu va uita niciodată acele momente. Singura fiică a Suveranei a mărturisit că a fost norocoasă pentru că a putut fi alături de mama ei în ultimele clipe, în ultima sa călătorie pe acest pământ, unde a fost și va rămâne iubită și respectată.

“Am avut norocul să împărtăşesc ultimele 24 de ore din viaţa mamei mele dragi. A fost o onoare şi un privilegiu să o însoţesc în ultima ei călătorie. Faptul că am văzut dragostea şi respectul arătate de atât de mulţi oameni în aceste zile a fost o experienţă plină de smerenie, dar şi înălţătoare”, a scris prinţesa Anne.

Anne a păzit sicriul mamei sale alături de frații săi, îmbrăcată în uniformă militară. Nu a fost deloc o prezență activă, nu i-a plăcut să apară în public și a stat mereu departe de ochii presei. A fost numită cel mai muncitor membru al Casei Regale, iar mama sa o iubea foarte mult și i-a fost alături mereu.