Cine a fost nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a. A fost surpinsă în lacrimi, după moartea suveranei

Nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a a fost surprinsă în lacrimi, după moartea suveranei. Care dintre soțiile fiilor ei a fost favorita acesteia. Au fost foarte apropiate, pentru că i-a fost și confidentă suveranei.

Regina Elisabeta a avut patru copii, trei băieți și o fiică, care sunt cu toții căsătoriți în prezent. Dintre soțiile fiilor ei, numai de una a fost foarte apropiată și i-a fost cu adevărat prietenă. A fost surprinsă în lacrimi după moartea suveranei. Imaginile demonstrează totul.

Nora preferată a Reginei Elisabeta, în lacrimi

Fără doar și poate, nora preferată a Reginei Elisabeta a fost Sophie, Contesa de Wessex, care este căsătorită cu fiul suveranei, Prințul Edward. Cele două au fost prietene și petreceau mult timp împreună atunci când aveau ocazia.

Contesa de Wessex a fost surprinsă în lacrimi, în curtea Castelului Balmoral, la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta a II-a. În imaginile respective, Sophie citea mesajele de condoleanțe pe care le-a primit suverana din partea cetățenilor.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Contesa Sophie a mers împreună cu câțiva nepoți au suveranei la o slujbă de rugăciune înainte de a merge să vorbească cu oamenii care au venit la Castelul Balmoral în memoria celei ce i-a condus vreme de mai bine de 70 de ani.

Cine a fost nepotul preferat al suveranei
Regina Elisabeta avea opt nepoți de la cei patru copii. Suverana îi iubea pe toți, însă numai unul avea un loc special în inima ei. Deși mulți ar crede că este vorba despre William sau Harry, altul este adevărul.

„Cu siguranță, Lady Louise este preferată a reginei, iar aceasta poate avea un rol important în familia regală în viitor. Majestatea sa vede foarte des cu Edward și Sophie și copiii acestora la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc în apropiere, la Bagshot Park”, a mărturisit expertul regal, Phil Dampier.

Dintre toți nepoții ei, Lady Louise a fost favorita Reginei Elisabeta a II-a, pentru că îi amintea suveranei de cum a fost ea în tinerețe. Cele două au fost foarte apropiate și au avuut aceeași pasiune pentru cai.