Nea Mărin a ajuns pe masa de operație la 64 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de Liviu Vârciu

Toată lumea știe ce relație apropiată are Liviu Vârciu cu Nea Mărin, mai ales în emisiunile din care fac parte amândoi. Se pare, însă, că Liviu îi este alături și în momentele mai puțin plăcute din viață. Actorul a împărătășit cu fanii de pe Instagram faptul că Nea Mărin a ajuns pe masa de operații la 64 de ani, fiind alături de el de la distanță.

Nea Mărin a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, care l-au dus pe masa de operații a medicilor. Prezentatorul TV s-a operat la vârsta de 64 de ani, iar anunțul a fost făcut chiar de prietenul său, Liviu Vârciu, pe Instagram, în stilul caracteristic.

Nea Mărin s-a operat

Nea Mărin are 64 de ani și o carieră de mulți ani în televiziune. Se pare că sănătatea i-a creat probleme în ultima perioadă, astfel că a ajuns pe masa de operații, la vârsta de 64 de ani. Prezentatorul TV s-a operat de apendicită, iar acum se află în afara oricărui pericol. Pentru că îi este alături în orice moment, Lviu Vârciu și-a anunțat fanii de pe Instagram în legătură cu operația lui Nea Mărin.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Nea Mărin și Liviu Vârciu au o relație apropiată

Deși au relații tensionate la televizor, Liviu Vârciu are o legătură apropiată cu Nea Mărin, după ce i-au apropiat emisiunile în care au fost implicați împreună. Pentru a-i fi alături de la distanță, Liviu Vârciu a făcut anunțul operației lui Nea Mărin pe Instagram, pentru a-și ține fanii la curent cu ceea ce se întâmpla în viața lui și a apropiaților lui.