Ultimul cadou de la regină pentru nora sa, Camilla. Dovada că a acceptat-o în totalitate FOTO

Regina consoartă, Camilla a primit un cadou fabulos de la regretata Regină a Marii Britanii. Iată toate detaliile!

Ultimul cadou de la regină pentru nora sa, Camilla
Majestatea Sa, care a murit liniștită la vârsta de 96 de ani joia trecută, a fost cel mai mare fan și cel mai înfocat susținător al curselor de cai.

Se așteaptă ca regina consoartă, Camilla să preia controlul uriașei operațiuni de curse de cai a reginei. Aceasta va continua acum această tradiție.

Camilla este cea care l-a sprijinit pe noul monarh în timpul discursului său istoric adresat luni dimineață parlamentarilor și deputaților. Totodată, este de așteptat să preia rolul de figură regală pentru acest sport și să își asume supravegherea grajdului de cai al reginei.

Regele Charles va moșteni în mod oficial armăsarul Sandringham și proprietatea hipodromului Ascot.
Dar, potrivit The Times, John Warren, managerul de curse al reginei, o consideră pe Camilla „primul său punct de contact” pentru tot ceea ce ține de curse.

Este un rol extrem de important, mai ales dacă ne gândim că numai în acest sezon, alergătorii Reginei au câștigat peste 330.000 de lire sterline pe Flat. Warren a declarat anul trecut că Camilla era „absolut îndrăgostită de curse”.

O sursă a declarat pentru Mail on Sunday:

„Cred că acum va fi Camilla, ea va fi figura de referință. Planul a fost întotdeauna ca Charles și Camilla să preia moștenirea. Camilla adoră în mod evident caii și este extrem de pasionată de curse.

Îi plac foarte mult, în special Cheltenham, săriturile. Cred că există un plan destul de clar, având în vedere pasiunea și dragostea reginei pentru caii de curse.”