Când vine iarna în România. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Crăciun

Vremea a fost extrem de ciudată în ultimii ani și nu se știe cum va fi de acum înainte. Meteorologii au anunțat de mai multe ori că vom avea parte de schimbări meteorologice incredibile, iar acum se vorbește tot mai mult despre cum stau lucrurile de Crăciun . Află când vine iarna în România și dacă vom avea parte de sărbători ca odinioară, cu zăpadă și voie bună.

Cum va fi vremea de Crăciun
Meteorologii au anunțat când vine iarna în România în 2022, dar și când va cădea prima zăpadă. Aflăm când încep să scadă temperaturile la noi în țară, dar mai ales cum va fi vremea de Crăciun. De mult timp nu am mai avut parte de sărbători ca în filme, cu nămeți de un metru, așa că este important să știm dacă reușim acum să ne îndeplinim visul.

Prognoza pentru lunile următoare a fost emisă, dar mai pot apărea schimbări între timp. Totuși, se pare că în acest an, temperaturile scăzute vor sosi mai repede decât ne-am aștepta. Specialiștii spun că vremea rece ne va surprinde încă de la începutul lunii noiembrie, când ar putea avea loc și prima ninsoare. Primii care se vor bucura de zăpadă în adevăratul sens al cuvântului sunt cei de la munte. La Brașov vor apărea primii fulgi de zăpadă la finalul lunii noiembrie, mai exact pe 21 și 22 noiembrie și cu siguranță vor avea un peisaj alb și de Crăciun.

În ultima săptămână din luna noiembrie, temperaturile vor fi apropiate de limitele normale ale acestei perioade, dar va fi multă umiditate. Ploile nu vor înceta să își facă apariția la munte, dar și în restul țării, însă ninsorile în restul teritoriului s-ar putea lăsa așteptate. Vom avea o iarnă destul de rece, care își face simțită prezența cu temperaturi negative încă de la finalul lunii noiembrie.