Prințul Harry, mesaj emoționant după moartea bunicii sale. Pentru ce îi este recunoscător

Prințul Harry a transmis luni primul mesaj după ce bunica sa, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Nepotul său s-a arătat recunoscător pentru că a făcut parte din viața ei. Ba chiar mai mult, soțul lui Megan Markle se consolează cu gândul că bunicii săi s-au reîntâlnit, acum, în pace.

„Îți sunt veșnic recunoscător pentru toate momentele noastre. Zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum, în pace”, a transmis ducele de Sussex, în primul său mesaj public de la moartea reginei, relatează BBC.

Prințul Harry, mesaj emoționant după moartea bunicii sale. Pentru ce îi este recunoscător
„Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate momentele noastre – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la a te vedea pentru prima dată în calitate de comandant șef, până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și i-am îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți.

Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale. Deja ți se duce foarte mult dorul, nu doar de noi, ci și de toată lumea. Și dacă vorbim de primele momente, acum îl onorăm pe tatăl meu în noul său rol de Rege Charles al III-lea.

Îţi mulţumesc pentru angajamentul tău faţă de Coroană. Îţi mulţumesc pentru sfaturile bune. Îţi mulţumesc pentru râsul molipsitor. Şi noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum, în pace”, a fost mesajul prințului.

Răspunsul Majestății Sale Regele la moțiunea de condoleanțe la Parlamentul Scoțian.

Amintim că, luni seara, regele Charles s-a adresat parlamentului scoțian.

„În toți anii domniei ei, Regina, la fel ca atâtea generații din familia noastră înaintea ei, a găsit pe dealurile acestei țări și în inimile oamenilor săi un refugiu și o casă.”, a fost răspunsul Majestății Sale Regele la moțiunea de condoleanțe la Parlamentul Scoțian.