Croitoreasa reginei Elisabeta era româncă! Ce a dezvăluit femeia despre Suverană: “Nu îmi venea să cred!”

Moartea reginei Elisabeta a șocat o țară întreagă, deși ultima perioadă a fost una dificilă, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. După decesul ei, au ieșit la iveală tot mai multe noutăți la iveală, despre care nu se știa înainte. Aflăm acum că o româna a fost croitoreasa Suveranei, având parte de o experiență de neuitat.

Croitoreasa reginei, o româncă
Regina Elisabeta a fost cu adevărat personaj, care va rămâne de acum istorie. A avut o viață de poveste, la care au participat o mulțime de oameni. Printre cei care au avut ocazia să o cunoască pe regină s-a numărat și Claudia, o româncă din Bacău, care a fost croitoreasa suveranei pentru o perioadă de un an. Când nici nu se aștepta, norocul a lovit-o.

Aceasta a plecat în Anglia pentru un trai mai bun, iar acolo a primit șansa de a face haine pentru conducătoarea Marii Britanii. După mai multe interviuri stricte, a primit postul și și-a început activitatea. Spune că nu a trăit niciodată ceva mai profund și interesant, iar această experiență a marcat-o pe viață.

“Experienţa a fost nemaipomenită. Eram verificată de fiecare dată când intram în palatul Reginei şi nu aveam voie cu telefon sau alte aparate cu care puteam face poze sau înregistrări. De fiecare dată când întâlneam Regina, trebuia să mă înclin în faţa ei şi să spun “Majestatea Voastră”. Mă simt împlinită că am avut această oportunitate să ajung acolo unde nu oricine ajunge şi mai ales pe forţele proprii”, a povestit Claudia, citată România TV.

Femeia a mărturisit că trebuia să fie foarte atentă la fiecare pas, să o salute mereu pe regină și să i se adreseze cum se cuvine. Aceasta nu a avut niciodată voie cu telefonul în preajma suveranei și trebuia să aibă un comportament impecabil. Mai mult, Majestatea Sa era foarte pretențioasă și purta doar haine din mătase naturală, croite cu multă atenție, perfecte, pentru că trebuia să afișeze o imagine impecabilă.