Mesaj pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu reginei! Anunț de la palat

Cei care vor să-i aducă reginei un ultim omagiu au primit un mesaj important din partea reprezentanților de la palat. De când s-a aflat că suverana în vârstă de 96 de ani a trecut la cele sfinte, oameni din toată lumea, dar în special britanici, i-au adus omagii și flori în diverse locații ale Casei Regale. La Palatul Buckingham s-au strâns foarte mulți oameni, la fel și la intrarea de la Castelul Windsor care a fost împânzită cu flori.

Mesaj pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu reginei
Reprezentanții Casei Regale Britanice au pus la dispoziție mai multe locuri unde oamenii pot să-i aducă reginei un ultim omagiu. Este vorba despre locații memoriale în zone din Scoția și Regatul Unit. Toți cei care vor să îi aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, o pot face în: Londra, Windsor, Sandringham, Belfast, Edinburgh, Balmoral șă Cardiff.

Este important de menționat că britanicii care vor să-i aducă un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a sunt sfătuiţi să nu lase ursuleţi de pluş, baloane sau să aprindă lumânări printre omagiile florale dedicate suveranei care a decedat la vârsta de 96 de ani.

Astfel, The Royal Parks a precizat că nu vor fi acceptate daruri sau artefacte, ci numai flori fără ambalaj și mesaje scrise.

Până acum mii de oameni au depus flori în apropierea Palatului Buckingham și a Castelelor Windsor şi Balmoral. Foarte mulți au adus ursuleți de pluș, jucării sub formă de Corgi, baloane şi sendvişuri cu marmeladă, cu referire la un schetch realizat cu prilejul Jubileului de Platină în care regina apare alături de ursuleţul Paddington.

Unde pot fi depuse florile pentru Regina Angliei
Asociaţia The Royal Parks, cea care se ocupă de administrarea parcurilor regale din Londra, le-a transmis celor care vor să-ia ducă reginei un ultim omagiu, să așeze florile într-un loc special amenajat din Green Park, în apropiere de rezidenţa londoneză regretatei regine.

Britanicii sunt rugați să îndepărteze ambalajul de pe flori înainte de a le depune și să nu aducă alte daruri și artefacte, ci doar cărți poștale și etichete cu mesaje.

„Din păcate, nu vor fi acceptate daruri şi artefacte, iar oamenii sunt rugaţi să nu le aducă în parcuri. Obiecte nonflorale, precum ursuleţi de pluş şi baloane, nu ar trebui aduse”, au transmis reprezentanții Asociației The Royal Parks.