Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, ar fi împlinit astăzi 40 de ani. Gestul făcut de Betty Vișănescu în amintirea mamei ei: „O voi iubi la infinit”

Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere. Mama lui Betty Vișănescu și a lui Dani Stoian ar fi împlinit vârsta de 40 de ani. Ce gest a făcut fiica celebrului manelist în amintirea celei ce i-a dat viață.

Fosta soție a lui Florin Salam s-a stins din viață pe data de 12 aprilie 2009, veste care a venit ca un fulger pentru întreaga țară. Fănica ar fi împlinit astăzi 40 de ani. Ce mesaj a postat fiica ei, Betty Vișănescu, pe rețelele de socializare.

Fosta soție a lui Florin Salam ar fi împlinit astăzi 40 de ani

Fănica a murit în anul 2009, după e a pierdut lupta cu boala cumplită. Fosta soție a celebrului manelist și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere, însă a rămas doar o amintire în sufletele oamenilor.

Betty Vișănescu a postat pe InstaStory o imagine și un mesaj pe care le-a publicat anul trecut, în aceeași zi. Fiica lui Florin Salam își amintește cu drag de femeia care i-a dat viață, susținând că pentru ea, mama ei este ”încă prezentul, nu trecutul”.

„Astazi ar fi fost ziua ei.. Pentru mine ea inca este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viata, o voi iubi la infinit #Mama 🤍”, a scris Betty Vișănescu pe Instagram.

S-au împlinit 13 ani de la moartea Fănicăi

În luna aprilie a acestui an s-au împlinit 13 ani de la moartea fostei soții a lui Florin Salam. Fratele Fănicăi, Florin Albu, a fost în vizită la cimitir în ziua respectivă și a făcut mai multe declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Simt durere în suflet, până vom ajunge și noi, familia, acolo unde este ea. Nu avem cum să uităm niciodată cât vom trăi pe acest Pământ… frații ei, părinții ei, copii ei, e greu… e foarte greu. Pentru tot ce înseamnă familia Fănicăi, inclusiv copiii ei, pentru noi, Fănica a fost o prințesă, o soră iubitoare, o mamă iubitoare, milioasă, sufletistă, ea ne-a iubit pe toți, pe fiecare în parte”, a mărturisit Florin Albu, fratele Fănicăi, în cadrul emisiunii Star News.

Florin Albu își amintește cu drag de sora lui, Fănica, și îi duce tot timpul lipsa. La acel moment, acesta declarase că va merge la cimitir la fosta soție a lui Florin Salam împreună cu Betty și Dani.