Doliu în fotbalul românesc! Florin Hidișan, fost jucător la U Cluj, UTA și FC Argeș, a murit la 40 de ani

Florin Hidișan (40 de ani), fostul mijlocaș dreapta al FC Argeș, UTA și Universitatea Cluj, a decedat după o luptă lungă cu cancerul.

Zi tristă pentru fotbalul românesc și pentru cei care l-au cunoscut pe Florin Hidișan.

Florin Hidișan a murit la 40 de ani răpus de cancer

Florin Hidișan a avut formă gravă de cancer la stomac, iar după un an de luptă, fostul fotbalist a încetat din viață.

Hidișan se afla în ultimele luni într-o stare din ce în ce mai precară. Chimioterapia l-a slăbit și mai mult și ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme.

Hidișan a sperat până în ultima clipă că va putea merge la tratament în Statele Unite ale Americii însă costurile erau extrem de mari și nu a reușit să strângă banii necesari.

Universitatea Cluj, ultimul club important din cariera lui Florin Hidișan

Florin Hidișan s-a născut la Râmnicu Vâlcea și a început fotbalul la Industria Sârmei Câmpia Turzii în 2001.

A mai jucat la Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, Pandurii Târgu-Jiu sau Universitatea CLuj. Cele mai multe meciuri a evoluat în tricoul celor de la UTA, 83 de meciuri și cinci goluri.

Ultimul său club la nivel ridicat a fost Universitatea Cluj, unde a activat în 2013 și pentru care a jucat zece meciuri.

În total, a jucat 107 meciuri în prima ligă și a reușit șapte goluri. După ce a plecat de la U Cluj, Hidișan a mai jucat în ligile inferioare la Arieșul Apuseni, Performanța Ighiu și Ocna Mureș, până în 2019.

Universitatea Cluj, mesaj emoționant la moartea lui Florin Hidișan

Deși nu s-a despărțit în condiții foarte bune de U Cluj, „Șepcile Roșii” au transmis un mesaj emoționant pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Fostul jucător al Universității Cluj, Florin Hidișan s-a stins astăzi din viață. Florin Hidișan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată și de cei apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.