Carmen Harra a publicat dovada că a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a! Discuția cu Adriana Bahmuțeanu spune tot

Carmen Harra a făcut publică filmarea în care a vorbit despre Regina Elisabeta, în urmă cu circa un.

Carmen Harra a iscat o întreagă controversă în mediul online după ce, la scurt timp după decesul Reginei Elisabeta a II-a, a menționat că, la începutul anului acestuia, a prezis că suverana se va stinge din viață.
Pentru a demonstra tuturor că ceea ce spune este adevărat, prezicătoarea a revenit pe rețelele de socializare cu filmulețul în care prezice decesul suveranei în anul 2022.
Carmen Harra este recunoscută în țara noastră pentru predicțiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului despre unele dintre cele mai importante evenimente istorice. Nici decesul Reginei Elisabeta a II-a nu i-a scăpat din vedere, se pare.

„La începutul anului am spus că în 2022 că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat astăzi.

Asta e o veste mare, prieteni. Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți. Vă puteți întreba de ce, este doar regina, dar este mai mult decât atât. Rezultatele le veți vedea foarte curând. Rămâneți aproape”, a spus clarvăzătoarea la o zi după decesul reginei Elisabeta.
Clarvăzătoarea a susținut că a prezis acest eveniment și, ulterior, a venit și cu dovada pentru toți cei care s-au îndoit de acest lucru, așa că a postat pe TikTok o parte dintr-o discuție pe care a purtat-o cu Adriana Bahmuțeanu în luna noiembrie a anului 2021.

Carmen Harra a postat filmulețul în care a prezis că regina Elisabeta va muri în 2022
La o zi după decesul Reginei Elisabeta, Carmen Harra a mărturisit în mediul online că ea este cea care a prezis că acest eveniment va alea loc în anul 2022. Comentariile răutăcioase pe care le-a primit au îndemnat-o să vină și cu dovada în acest sens.

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

„Vor fi conflicte cu rușii, vor fi probleme mari în Europa, vor fi probleme în America, sunt probleme peste tot în lume, tensiunea crește. Sunt probleme cu sistemele de guvernare, adică o să vedem Regina Angliei, Putin, aici sunt probleme, oamenii care au condus, care sunt factori de putere în lumea asta, acolo vedem evenimente importante, în jurul acestor personaje ale omenirii.”, a spsus Carmen Harra în filmulețul doveditor.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani, după 70 de ani de domnie

Regina Elisabeta a II-a a decedat în urmă cu două zile, la data de 08.09.2022, la vârsta de 96 de ani, având cea mai lungă domnie din istorie, după Ludovic al XIV-lea al Franței, cu o domnie de 72 de ani. Tronului Marii Britanii i-a revenit acum primului fiu al suveranei, Charles, în vârstă de 73 de ani, care a fost încoronat ca Charles al III-lea.