Horoscop 12-18 septembrie 2022, cu psihoastrologul Camelia Pătrășcanu

Horoscop 12-18 septembrie 2022 prezentat de către psihoastrologul Camelia Pătrășcanu. Află care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte începând cu Berbec și până la Pești. Cum îți va fi săptămâna în funcție se semnul astrologic în care te-ai născut.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 cu Camelia Pătrășcanu
Psihoastrologul a anunțat la Antena 3 că miercuri se pot lua nişte hotărâri, mai ales la locul de muncă sau în activităţile pe care le desfăşurăm şi care ne vor orienta pozitiv de acum încolo şi munca, şi banii, şi realizările.

Zodia Berbec – Banii sunt foarte foarte mult discutaţi, iar politica lor financiară se poate schimba după ziua de miercuri când iau hotărâri foarte valoroase pentru viaţa şi interesele lor, în sensul de a-şi exploata mai bine talentele.

Zodia Taur – începutul de săptămână aduce înţelepciune şi prudenţă. Miercuri şi joi sunt zile foarte valoroase, care vin în urma concluziilor cu nişte decizii şi cu nişte idei pentru proiecte noi. Pentru finalul de săptămână, atenţie la bani, fără cheltuieli.

Zodia Gemeni – începutul de săptămână este foarte valoros sub aspectul imaginii publice şi sub aspectul relaţiilor sociale. Miercuri, are legătură cu eliberarea de o povară sau se soluţionează o situaţie destul de încurcată, mai ales familial sau conjugal.

Zodia Rac – începutul săptămânii este foarte valoros sub aspectul puterii şi al autorităţii şi în faţa şefilor. Ziua de miercuri le aduce mult public, multă autoritate şi pot fi foarte simpatizaţi de anumite persoane pentru ideile pe care le susţin.

Zodia Leu – acești nativi discută mult despre principii, despre viitor, etică, despre moralitate, despre spiritualitate. Miercuri, foarte mari şi importante decizii în carieră.

Zodia Fecioară
Începutul de săptămână vine pentru acești nativi cu claritate mentală în legătură cu nişte scăpări, nevoi sau pierderi şi ştiu cum să le corecteze astfel că miercuri pot accepta o propunere sau pot primi un răspuns favorabil.

Zodia Balanță – pentru voi începutul de săptămână este tonic sub aspectul relaţiilor personale în special şi strălucesc acolo unde sunt prezente. Miercuri iau o decizie de destin privind felul în care îşi administrează averea sau potenţialul. Învaţă să fie mai eficiente financiar.

Zodia Scorpion – pentru Scorpioni săptămâna începe foarte bine la locul de muncă. Pentru miercuri se anunț un parteneriat, se pot semna nişte acte sau se bate palma pentru o asociere sau pentru un proiect nou.

Zodia Săgetător – o săptămână care începe cu entuziasm pentru nativii zodiei Săgetător. Miercuri este o zi bună pentru hotărâri mari alături de oamenii cu care lucrează. Pot apărea schimbări la locul de muncă, iar în a doua jumătate a săptămânii au nevoie de un pic de încurajare.

Zodia Capricorn – la început de săptămânii, acești nativi trebuie să se concentreze pe ce au de făcut. Miercuri pot apărea în forţă, cu propuneri noi, cu idei noi. În a doua jumătatea a săptămânii pun relațiile pe primul plan.

Zodia Vărsător – săptămâna începe cu zile de informare, iar acești nativi se și consultă cu persoane care au mai multă expertiză. Datele pe care le primesc sunt revelatoare pentru ei. Miercuri se repoziţionează faţă de anumite probleme de interes pentru ei.

Zodia Pești – începutul de săptămână stă sub patronajul banilor sau al rezultatelor materiale şi financiare pe care le urmăresc. Miercuri se anunță o zi minunată prin înţelegere şi concepte foarte clare pe care le au în minte în legătură cu lucrurile pe care le au de făcut.