Nepoții reginei au ieșit în afara castelului Winsdor pentru a depunde un omagiu

A sosit și mult așteptatul moment în care nepoții reginei, William și Harry, depun un omagiu pentru bunica lor. Aceștia, alături de soțiile lor Kate și Meghan au făcut o baie de mulțime și au privit florile și mesajele lăsate de oameni la porțile domeniului Winsdor.

Oamenii i-au primit cu căldură atât pe noul Prinț de Wales și pe soția sa, cât și pe Harry și Meghan Markle
Multă lume s-a întrebat când își vor face apariția Harry și Meghan Markle și iată că momentul au sosit. Cei doi au ieșit în afara castelului Winsdor alături de Prințul și Prințesa de Wales și au vorbit cu toți cei adunați.

Oameni obișnuiți, bătrâni sau chiar copii, i-au așteptat cu căldură pe nepoții reginei și le-au oferit flori și gânduri bune în momentul de cumpănă care a zguduit întreaga națiune.

Meghan Markle a fost și ea prezentă alături de soțul ei, în mod neașteptat. Deși cuplul este extrem de controversat în ultima perioadă, se pare că cei doi fac tot posibilul să lase deoparte animozitățile și încearcă să păstreze o relație bună cu William și Kate. Toți cei prezenți s-au bucurat să îi vadă pe cei patru împreună într-un moment atât de sensibil.

Atât Meghan cât și noua Prințesă de Wales au purtat ținute negre, foarte sobre și elegante.

În Marea Britanie urmează 9 zile de ceremonii în memoria reginei și toată familia regală este așteptată să își facă apariția în repetate rânduri și să vorbească cu oamenii îndurerați. Așadar sunt șanse să îi mai vedem pe cei patru împreună în zilele următoare.

Vă reamintim că regina Elisabeta s-a stins din viață pe 8 septembrie la Castelul Balmoral din Scoția, unde și-a petrecut ultimele luni din viață. Palatul Buckingham a anunțat că înmormântarea acesteia va avea loc luni, 19 septembrie la Westminster Abbey în Londra.