Ce s-a aflat despre Viorel Lis. Oana a făcut mărturisiri emoționante

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri de persoane publice din România. Mulți au judecat relația lor din prisma diferenței de vârstă, însă timpul a demonstrat că între ei sunt sentimente puternice. Acum Viorel trece prin momente grele marcate de problemele de sănătate, iar stâlpul lui este Oana.

Ce s-a aflat despre Oana și Viorel Lis
Oana Lis a vorbit deschis despre începuturile relației cu Viorel Lis. Acesta a avut un impact major asupra vieții ei, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Puțini sunt cei care știu că Viorel a fost șeful Oanei când era primarul general al Capitalei. Oana își amintește cum acesta i-a fost alături în cele mai grele momente.

“Mi-a influențat viața în multe paliere. Atunci când l-am cunoscut eram într-adevăr tânără, dar aveam un suflet bătrân, sufeream foarte mult din cauza problemelor familiare, financiare, emoționale, iar el mi-a schimbat viața, mi-a dat putere și nu m-a judecat, chiar dacă aveam niște probleme emoționale, el era alături de mine și m-a susținut și de aceea și eu sunt acum alături de el”, a spus Oana Lis pentru SpyNews.

Acum lucrurile s-au inversat și Oana este sprijin pentru Viorel. Acesta are mai multe probleme de sănătate, chiar și de mobilitate, iar recent ea a fost în postura de a-și amaneta verigheta pentru a-i cumpăra lui Viorel un cărucior cu rotile.

Oana Lis, dezvăluiri emoționante despre relația cu soțul ei
Oana Lis a fost recent invitată la o petrecere mondenă unde s-a prezentat fără soțul ei. Fostul primar al Capitalei se deplasează de ceva timp doar cu ajutorul scaunului cu rotile. Oana a spus că acesta se bucură când știe că ea se poate deconecta puțin și își încarcă bateriile la un eveniment monden.

I-a plăcut tot tot timpul să meargă, când era primar îi se spunea primarul artiștilor, i-au plăcut artiștii, showbiz-ul, i-au plăcut petrecerile. E un vibe special, știm să ne bucurăm de viață și de orice clipă și chestia asta i-a plăcut. Viața merge înainte, poate o să-l mai scot din casă vreodată, a mai povestit Oana Lis.

Pe de altă parte, când pleacă de acasă, ea stă cu grijă și face tot posibilul să se întoarcă rapid pentru că știe că Viorel a rămas singur.