Adrian Mutu a ajuns la spital de urgență! Diagnostic neașteptat

Adrian Mutu a ajuns pe mâinile medicilor de urgență, prezentând simptome precum febră mare și dureri abdominale.Acesta a mers însoțit de medicul echipei de fotbal Rapid direct la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Ce se întâmplă chiar acum cu Adrian Mutu
UPDATE ORA 18:00 Adrian Mutu a fost operat de urgență la Spitalul Floreasca din București.

Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!

Din fericire veștile medicilor nu au fost unele proaste. Se pare că Adrian Mutu se confruntă cu un început de apendicită, dar nu este nimic foarte grav. El a solicitat să plece și medicii i-au dat permisiunea să facă asta după un consult amănunțit.

Vestea că Mutu a ajuns la spital de urgență vine chiar înaintea derby-ului FCU Craiova- Rapid, care are loc în această seară. Fanii s-au îngrijorat imediat ce au auzit anunțul, însă lucrurile se pare că sunt stabile și meciul se va desfășura fără alte probleme.

“Un meci extrem de complicat. Ne aşteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul. Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria.

Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. pe primul loc), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil. Eu cred că FCU are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca contra noastră”, a declarat Mutu la conferița de presă organizată înaintea partidei de diseară.