Ce se întâmplă cu câinii reginei după moartea acesteia. Erau cele mai iubite animale regale

Regina Elisabeta a fost o mare iubitoare de animale, în special de câini corgi. suverana a primit primul ei cățel în 1933 când avea numai 7 ani, de la tatăl ei.De atunci și până în ziua morții sale ea a avut în jur de 30 de câini dinrasa corgi pe car ei-a iubit și îngrijit în mod special.

Regina prețuia enorm rasa de câini corgi
Câinii corgi au devenit un simbol asociat cu regina și toată lumea știa că suverana iubește această rasă canină. La vârsta de 7 ani ea a primit un astfel de exemplar pe care l-a numit Dookie.

Ultimul câine corgi al reginei s-a stins în 2018 și surse de la Palatul Regal spun că ea nu și-ar mai fi dorit alte animale, pentru a nu lăsa niciun câine tânăr în urma ei. Cu toate acestea ea a primit alți doi pui în timp ce soțul ei era în spital și regina i-a numit Fergus și Muick. Fergus a murit la scurt timp din cauza unor probleme de sănătate, dar prințul Andrew i-a dăruit un alt pui mamei sale în ziua în care Prințul Philip ar fi împlinit 100 de ani.

Suverana a lăsat în urma ei animalele pe care le iubea cel mai mult, dar soarta acestora va fi cu siguranță una bună. Deși nu se știe cu exactitate ce se va întâmpla cu cățeii corgi ai reginei, Victoria Arbiter, corespondent la casa regală, a declarat pentru The Independent că există cu siguranță un plan pentru câini după moartea suveranei. „Putem doar să speculăm despre planuri pentru câini, dar nimic nu este lăsat la voia întâmplării în familia regală”, a spus ea.

Câinii reginei au dus cu adevărat o viață regală, având propria lor camera la palat, care se numea bineînțeles Camera Corgi. Ei dormeau în coșuri de răchită și avea așternuturi schimbate zilnic. Regina îi scoatea deseori la plimbar eși petrecea foarte mult timp cu ei. Cățeii reginei aveau chiar și un bucătar care pregătea vită și iepure special pentru ei. Câinii erau supravegheați de doi valeți, cărora li se spunea „Doggie 1” și „Doggie 2”.