Un român susține că este fiul Regelui Charles și își cere drepturile. Imaginile au devenit virale: „Father, Papa, help!”

Moartea Reginei Elisabeta a adus tristețe în întreaga lume. Odată cu această tragedie, internauții și-au amintit de românul care susținea că este fiul Regelui Charles. Bărbatul a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat în timp ce îl striga pe presupusul lui tată în fața Palatului Buckingham.

Un român a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat în fața Palatului Buckingham în timp ce susținea că însuși Regele Charles este tatăl lui. Cu atât mai mult, bărbatul spunea că fiul Reginei Elisabeta ar fi avut o relație cu mama lui, la Sighișoara, în urmă cu 49 de ani.

Un român susține că este fiul lui Charles
Românul nu doar că s-a filmat în timp ce striga în fața Palatului pentru a le arăta oamenilor că ar avea dreptate, ba chiar mai mult, susținea că are și un test ADN din care reiese că el este fiul Regelui Charles.

Cu atât mai mult, bărbatul a mers chiar în Anglia pentru a-și susține ipoteza că el ar fi moștenitorul de drept al Coroanei Britanice. Românul le-a povestit internauților că Regele Charles ar fi avut o relație cu mama lui, de scurtă durată, în urma căreia ar fi venit el pe lume.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Și acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”, a spus românul.

Videoclipul a devenit viral
Bărbatul a postat imaginile pe internet în urma cu mai multe luni, iar postarea lui a strâns numeroase reacții. În doar câteva 14 ore, la momentul respectiv, videoclipul avea peste 1.000 de comentarii și peste 3.000 de reacții.

Românii s-au amuzat pe cinste în urma vizionării videoclipului. Cu toate astea, bărbatul susținea cu tărie că el chiar ar fi fiul nelegitim al Regelui Charles.