Fenomene uluitoare pe cerul Angliei la scurt timp dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Ne-a trimis un semn”

O femeie britanica a postat pe Twitter o fotografie cu o formatiune de nori precum Regina Elisabeta care pluteste deasupra unui oras din Anglia, care a fost postata la doar o ora dupa moartea monarhului.

Leanne Bethell, un rezident din Telford, in vestul Midlands al Angliei, a incarcat imaginea pe Facebook si a remarcat ca seamana cu Regina care poarta palaria ei.

„Conducand acasa am inceput sa strig OMG! M-am panicat. Apoi am aratat aceasta imagine in nori”, a spus Bethell pe Facebook.

Leanne Bethell, care locuieste in Telford, in vestul Midlands al Angliei, a distribuit pe Facebook o fotografie cu o formatiune de nori care seamana cu Regina Elisabeta la doar o ora dupa moartea ei.

Un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a emis o declaratie la ora 3.30 AEST, confirmand decesul ei, spunand: „Regina a murit in mod pasnic la Balmoral in aceasta dupa-amiaza. Regele si Regina Consort vor ramane la Balmoral in aceasta seara si se vor intoarce la Londra maine.

Britanicii au analizat formatia de nori cu forma ciudata.
— Il vezi doar daca il cauti. Poate ca este un semn sau poate ca doar cautam un semn de sus, cine stie cu adevarat’, a scris unul.

„Tot ceea ce stiu este ca aceasta doamna si-a dedicat viata noua, cu cel mai mare respect. RIP Regina Elisabeta a II-a”, a comentat un internaut.

„Fetita mea Liz vegheaza mereu asupra noastra”, a scris altul.

Un curcubeu dublu a aparut si peste Palatul Buckingham alaturi de altul la Castelul Windsor in aceasta dupa-amiaza, multi spunand ca Regina „ne-a trimis un semn” si ca „ne-a parasit cu adevarat”.

Un utilizator de Twitter a spus: „Curcubeul de la Castelul Windsor m-a facut sa plang. Regina curcubeului ne-a trimis un semn.”
Un altul a spus: „Un curcubeu izbucneste, in timp ce steagul este coborat in ​​berb la Windsor in aceasta seara. O imagine remarcabila. La revedere, doamna.

Altii au considerat-o ca pe un semn ca regina „ne-a parasit cu adevarat”, cand curcubeele au aparut la scurt timp, cand a fost anuntata vestea mortii monarhului.

Regatul Unit si statele sale din Commonwealth vor respecta o perioada de doliu de zece zile.