Simona Halep, gest dubios dupa despartirea de Toni Iuruc! Ce a facut sportiva dupa ce a semnat actele de divort

Simona Halep vrea sa treaca repede peste relatia cu Toni Iuruc. Tenismena a sters aproape toatele pozele cu fostul sot de pe retelele sociale. Singura fotografie pe care a pastrat-o este de la o petrecere care a avut loc inainte de cununia civila de anul trecut.

Simona a luat decizia de a renunta la toatele pozele si clipurile de la Starea Civila, imagini surprinse pe 15 septembrie anul trecut. Cu toate acestea, o singura poza a fost, totusi, pastrata.

Fotografia a fost facuta la petrecerea organizata la o vila din Snagov, iar cuplul parea fericit si nu era nicio suspiciune ca un an mai tarziu povestea de dragoste va lua sfarsit.

In legatura cu motivul divortului, Simona nu a vrut sa faca declaratii. In schimb, a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj pentru fani care anunta separarea de fostul sot: „Eu si Toni am decis de comun acord sa mergem fiecare pe drumul sau”, a spus aceasta. De asemenea, a cerut sa-i fie respectata viata privata si decizia luata.

Simona si Toni au mers joi sa semneze actele de divort. Iuruc a sosit singur, iar sportiva a fost insotita de sofer, cel care a parcat in graba, apoi a condus-o pe aceasta imediat in biroul notarului. Cei doi nu au pretentii financiare ori de impartire a bunurilor in urma acestui divort.

Cei doi erau impreuna de 3 ani. Familia Simonei nu a sustinut relatia dintre cei doi. Desi, in ultima vreme au aparut tot felul de speculatii, nimeni nu se astepta ca povestea de dragoste sa ia sfarsit.