Ce a apărut pe cer după moartea Reginei Elisabeta. Totul s-a întâmplat la Windsor, la cinci minute după anunțul decesului

După ce anunțul decesului Reginei Elisabeta a întristat o toată lumea, la scurt timp de la veste, pe cerul din jurul Castelului Windsor a apărut un simbol special, care le va liniști sufletele celor afectați de această pierdere. Ce a apărut pe cer și ce semnificație are.

Regina Elisabeta a decedat, astăzi, 8 septembrie, 2022, la Castelul Balmoral, la scurt timp după ce s-a publicat informația conform căreia Majestatea Sa se confruntă cu probleme grave de sănătate. Anunțul decesului morții Reginei Elisabeta a șocat și întristat o lume întreagă, însă la scurt timp, pe cerul din jurul palatului Windsor a apărut un simbol special.

Ce a apărut pe cer după ce Regina Elisabeta a decedat

După ce anunțul decesului Reginei Elisabeta a întristat întreaga lume, pe cerul din preajma Castelului Windsor a apărut curcubeul. Acesta a ieșit la lumină, după aproximativ 5 minute de la publicarea informației conform căreia Regina a decedat.

Curcubeul este un simbol extrem de profund și special, iaracesta are o semnificație deosebită, mai ales când apare pe cer după decesul unei persoane. Este și cazul decesului Reginei Elisabeta, deoarece la nici cinci minute după deces, pe cerul din jurul Castelului Windsor a apărut curcubeul.

Ce semnificație are curcubeul după ce o persoană moare
Semnificația curcubeului după decesul unei persoane este extrem de profundă, deoarece acesta se referă la un mesaj care liniștește sufletele celor afectați de pierdere. Mai exact, acesta reprezintă o confirmare a faptului că persoana decedată a ajuns în Rai, pentru cei care cred în această taină.