Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Ce s-a întâmplat la notar

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, astăzi, 8 septembrie 2022. Tenismena și machidonul s-au despărțit oficial, la o zi distanță după ce el a confirmat zvonurile separării. Joi, aceștia și-au dat întâlnire la un birou notarial din nordul Capitalei, loc în care și-au încheiat, se pare, toate „socotelile’. Iată primele imagini cu sportiva și afaceristul, după ce au semnat actele!

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Tenismena și afaceristul au semnat actele de divorț joi, 8 septembrie 2022. Cu o zi în urmă, în presă au apărut și primele zvonuri ale despărții. Informațiile s-au dovedit a fi adevărate, fiind confirmate ulterior chiar de către miliardarul machidon.

Prima care a ajuns la biroul notarial din București a fost Simona Halep. Toni Iuruc a ajuns și el la fața locului, însă la câteva minute distanță. Potrivit Fanatik.ro, la intrarea în clădire, afaceristul a făcut și o glumă, amintind de eliminarea sportivei din primul tur de la US Open, moment în care s-ar fi luat hotărârea divorțului. În schimb, campioana nu a vrut să le ofere nicio declarație jurnaliștilor.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial
„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open’, a spus Toni Iuruc, ușor amuzat, când a fost întrebat dacă astăzi va semna actele de divorț.

Înainte de a ajunge însă la centrul de birouri de pe Dorobanți 239, chipul afaceristului ar fi exprimat cu totul altceva. Cancan.ro scrie că Toni Iuruc ar fi fost surprins în trafic și că părea abătut și de îngândurat. . Conform Fanatik.ro, machidonul și campioana ar fi fost programați să semneze actele de divorț la ora 15:00, la notar, lucru care s-a și întâmplat.

De menționat e și faptul că bărbatul cu care a fost văzută Simona Halep în această dimineață, șoferul ei, a fost cel care l-a întâmpinat pe Toni Iuruc la intrarea în biroul notarial. Ulterior, cei doi au urcat împreună în biroul notarului, acolo unde erau așteptați de sportivă.

Ce s-a întâmplat la notar
Simona Halep a fost și prima care a părășit biroul notarial, în jurul orei 15:00. Aceasta nu era singură, ci însoțită de șoferul ei. Campioana la tenis avea zâmbetul pe buze, însă nici acum nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii. Sportiva a urcat imediat în mașină, după ce s-a despărțit oficial de Toni Iuruc.

Nu doar Simona Halep a ieșit zâmbitoare din clădire, după ce a semnat actele de divorț, ci și Toni Iuruc. De această dată, nici el nu a mai făcut nicio declarație presei.

Acum, Simona Halep și Toni Iuruc au la dispoziție 30 de zile să se răzgândească în privința separării. Celebra tenismenă e reprezentată de avocatul Bogdan Stoica în divorțul de Toni Iuruc.

Care ar fi motivul divorțului
Ieri, 7 septembrie, Prosport.ro scria că Simona Halep și Toni Iuruc ar fi oferit celor din anturaj drept explicație a divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivă a tenismenei.

Părinții Simonei Halep ar fi insistat ca ea și Toni Iuruc să-și mai dea o șansă. Din acest motiv, sportiva și afaceristul ar fi mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-ar fi clarificat între cei doi, dar, din nefericire pentru fanii lor, în direcția despărțirii definitive. Astfel s-ar fi ajuns la divorțul la notariat.